сряда, 22 юли 2015 г.

TOP 5 Идеи за Незабравима Сватба


нестандартни предложения за сватбата

Понеже знаем, че всяка сватба трябва да бъде неповторима и запомняща се,  днес от Сватбена Агенция "Звезден Празник" ще Ви дадем няколко интересни идеи, които да разчупят стандартите.

1. СВАТБЕНО ДЪРВО.

 

Колко от Вас са били на сватба, където е имало подобно сватбено дърво? Малко нали? То е един страхотен спомен, който остава на младоженците след Сватбата.
Какво представлява всъщност? 

картина с дърво на което гостите оставят своите отпечатъци

Това е картина, чиито художници са всички гости на сватбата. Зависи от вашето желание, върху платно, с предварително нарисувано дърво, без листа, всеки гост може да остави своя отпечатък, или да постави листо (предварително подготвено от младоженците, сватбената агенция, шаферките и т.н.), с пожелание към младоженците.

 

2. КУТИЯ ЗА ПОДАРЪЦИ СЪС СНИМКИ НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ.

 

кутия за пликове със снимки на младоженците

Това е една страхотна идея, която веднага бива забелязана от гостите на сватба. Изберете най-любимите си снимки, поставете ги в рамки и ги прикрепете към кутията за подаръци. Изглежда супер ефектно и със сигурност ще се запомни.

 

3. ЦВЕТНА ДЕКОРАЦИЯ, ПОСТАВЕНА В СТАРА КРУШКА.

 

сватбена декорация със стара ктушка

Да помислим какво е необходими... няколко стари крушки и цветя. Изключително семпла идея, която предизвиква огромно възхищение.

 

4. БУЛЧИНСКИ БУКЕТ, КОЙТО ВСЕ ЕДНО СЕГА Е НАБРАН ОТ ПОЛЕТО.

 

Интересна Идея за букет с лавандула

Още един интересен въпрос, колко булки сте виждали да държат подобен тип букет, който все едно е набран от горската полянка преди минута? Не мислите ли, че тези сватбени букети са страхотни? Непретенциозни, красиви, забележителни и придават на сватбата един изключително непринуден стил.

 

5. МИНИ СВАТБЕНА КНИЖКА, КАТО ПОДАРЪК ЗА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА.

 

малка книжка като подарък за гостите на сватбата

Това е едно нежно и нестандартно подаръче, което ще остави много приятно впечатление на Вашите гости. Изписано с красиви мисли за любовта, съчетано с цветовата тема на Сватбата, малките сватбени книжки са перфектният подарък, който определено гостите няма да "забравят" на масата в ресторанта. Тези подаръчета може да намерите в сайта на нашите приятели "Подаръци за Сватба".

Това са 5-те нестандартни идеи за една незабравима Сватба! Дали ще приложите някоя от тях зависи само от Вас. От Сватбена Агенция "Звезден Празник" сме сигурни в едно - Определено няма да сбъркате ако го направите!

Вижте Още:
1. 7 уникални идеи за Големият ден
2. "Ако Можеш да си Го Представиш, Можеш да Го Направиш!"
3. Топ 5 на Най-Нетрадиционните Сватби

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs