За нас


Агенция ЗВЕЗДЕН ПРАЗНИК гр. Варна - Вашият алтернативен сватбен партньор!  Ние не сме просто сватбена агенция, а екип от силно мотивирани ентусиасти, които търсят да Ви разтърсят от щастие и адреналин на Вашата Морска Сватба.
Добили професионална квалификация и опит в чужбина, нашият стремеж е да Ви повлияем с мултикултурни идеи и тенденции, вдъхновени от международното ни сътрудничество с колеги от Париж


Знаейки прекрасно, че не всичко е „цветя и рози” по пътя на сватбената организация, ние умеем да координираме, доверявайки се на професионализма на нашите партньори и сътрудници: декоратори, дизайнери, аниматори, диджеи, фотографи, видео оператори, актьори, танцьори и много други.Нашата основна роля е тази на концептори, автори и водещи на Голямото събитие, готови да Ви опознаят като темперамент и стил, да осъществят Вашата представа за най-важния и прекрасен ден от живота Ви и да останат Ваши приятели и след сватбата.Затова много често, но с огромно удоволствие вършим неща, които „не влизат в задълженията на сватбения агент”. Ние сме с Вас от избора на сватбената рокля и иглата за вратовръзка до последния сватбен танц.

Бъдете ЗВЕЗДИ на Вашия празник!!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs