петък, 19 юни 2015 г.

Сватбено Градинско Парти Край Балчик

красиви младоженци на сватбена фотосесия край Балчик

Сватбите на Агенция Звезден Празник, продължават с пълна сила. Днес ще Ви покажем поредната щура сватба, която отново събра хора от различни националности на едно място, за да отпразнуват Големият Ден на Маргарет и Мирослав - Тя - индийка, а Той - българин!

Стилът на сватбата, на който се спряха младоженците беше Градинско Парти. Мястото - Thracian Cliffs Golf And SPA Resort край Балчик - Много красив комплекс, на брега на морето, с разкошна градина.

голф комплекс край Балчик

Сватбените Декорации

Сватбеният цвят, както казахме беше светло зелено. То се допълни перфектно от чисто белите покривки и калъфи на столовете.

сватбена церемония водена от милена петкова

Сватбените Цветя

Цветята на нашето Градинско парти бяха бели рози, еустоми и хризантеми. За булчинският букет използвахме красиви бели рози, в комбинация с нежна еустома.

цветна аранжировка от хризантеми еустоми и рози

Изнесен Ритуал

Изнесеният ритуал се състоя в градината на комплекса в близост до морето. Времето беше перфектно. Подухваше лек освежаващ ветрец, който разхлаждаше гостите. Ритуалът се води от Милена Петкова, която за пореден път просълзи всички присъстващи. Красивите младоженци казаха своето "Да" пред всички свои близки, като до тях неотлъчно стояха кумовете. 

съпровождане на булката от баща ймилена петкова, водещ на сватбени тържества
сватбена церемони в Балчик
бракосъчетание край балчик

Сватбеното Тържество

Както на всяка българска сватба и тук бяха спазени всички български традиции. Младото семейство беше посрещнато с бурни аплодисменти от всички гости. След това се виха дълги прави хора, по време на които нямаше седнали хора по масите.

сватбено тържество в Балчик
булчинско хоро на градинско парти
градинско парти край Балчик на брега на морето

И така щурото "Градинско Парти" продължи до късно през нощта. Младите отпразнуваха своя Голям Ден под звуците на традиционни български мелодии, съвременни поп изпълнения, шумът на вълните и песента на гларусите.

 Вижте Още:
Пролетна Магия край Балчик
Нашата Щура Гръндж Сватба  
Нашето Още По-Щуро Сватбено Градинско Парти

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs