неделя, 29 ноември 2015 г.

Сватбените Цветове на 2016

сватбени цветове

Сватбеният сезон за 2015 вече приключи. Време е да видим какви ще бъдат новите тенденции за 2016 година. Както и предните години, от Агенция Звезден Празник ще започнем със Сватбените Цветове. По всички личи, че 2016 ще бъде една Цветна Сватбена Година:

цветове за сватба

Цвят за Сватба - Лютиче

Сватбеният Цвят Лютиче е прекрасен избор за пролетни сватби. Той е изключително свеж и в комбинация с лилаво или тъмно синьо изглежда страхотно.

ярко жълто и лилаво за цвят на сватба

Цвят за Сватба - Подводно Синьо

Този цвят придава много изискан и аристократичен вид на всяко събитие. Тъмно синьото беше много популярен цвят и през 2015. Той беше особено предпочитан за костюма на младоженеца.

тъмно синьо цвят за сватба

Цвят за Сватба - Спокойствие

Този цвят излъчва нежност и ведрина. Сватба в светло син нюанс е характерна за топлите летни дни, край брега на морето.

цветове за сватбена тема светло синьо

Цвят за Сватба - Седеф

Изискан, нежен и весел, така бихме определили този цвят. Много шикозен и изключително впечатляващ. Сватбеният Цвят Седеф е идеален за Сватбите тип "Плажно Парти", по време на които усещаш пясъка под краката си.

сватба в морско синьо

Цвят за Сватба - Лавандулово Сиво

Лавандулово Сивият цвят е префектен за сватби в средата на лятото, точно когато жънат лавандулата. Той навява сокойствие и нежност. Прекрасен избор за една страхотна сватба.

сватба в лилав и сив цвят

 Цвят за Сватба - Розов Кварц

Розовото винаги е бил предпочитан цвят за сватбени теми. Той е страхотен избор за пролетни тържества. Ние от Агенция Звезден Празник, винаги сме го свързвали с прекрасните розови цветчета на цъфналите дървета. А Вие?

Сватбено Парти в Розово

Цвят за Сватба - Прасковено Ехо

 Може да се каже, че Прасковеният цвят е универсален. Той е подходящ за сватби през цялата година. Това го прави много предпочитан от булките.

сватба в прасковен цвят

Цвят за Сватба - Ледено Кафе

Този цвят се използва най-весто за сватби в края на есента и зимата. Той изглежда перфектно в комбинация с бели цветя. Идеално съчетание е на сватбен цвят ледено кафе с гипсофила. Асоциациятам, която се създава е на дървета, покрити с нежен сняг.

сватбено тържество в кафяво

Цвят за Сватба - Фиеста

Този цвят е комбинация от оранжево и червено. Най-добре се вписва като цвят за есенни сватби. Много щур и див, той предвещава едно незабравимо и зашеметяващо сватбено парти.

сватба в оранжево

Цвят за Сватба - Зелена Светкавица

Това е един от най-свежарските цветове на 2016. Перфектен за всяка сватба, в стил "Градинско Парти". Той предвещава голямо забавление под открито небе.

Сватба в зелен цвят

Това ще бъдат цветовите тенденции в сватбите през 2016 година. Кой от тях Ви хареса най-много?

Източниици:
Top 10 Wedding Colors for Spring 2016 Trends from Pantone

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs