сряда, 14 август 2013 г.

"Ако Можеш да си Го Представиш, Можеш да Го Направиш!"


Обичате се и искате да предприемете най-важната стъпка в живота си? Искате да направите вашият Голям Ден незабравим? Искате всички гости да запомнят и да говорят дълго след това за вашата Сватба? Тогава трябва да се вземат в ръце и да започнете заветното плануване. И от къде да започнете ли? От избор на мястото разбира се. Това може би е един от най-важните етапи от вашата сватбена подготовка, защото мястото определя събитието. Но не си мислете, че е задължително то да бъде супер изискано, луксозно и безбожно скъпо за наемане. Не! Просто бъдете себе си и изберете това, което е най-близко до Вас и Вашата същност, а останалото оставете на професионалистите (НАС :), които ще се погрижат, то да придобие най-очарователния вид!



Ето например има двойки, които канят само най-близките си приятели и роднини, но тяхната идея за сватба оставя с отворена уста цялата планета. Космонавтът Юри Маленченко сключи брак посредством сателитна връзка. Той се намираше на Международната Космическа Станция на 380 км от Земята, а Екатерина Дмитриева, неговата годеница – придружена в Бостън от 200 гости. Въпреки екстравагантното тържество сватбата продължи по традиционен начин. Докато приятел на двойката, слагаше от името на младоженеца брачната халка на булката, друг космонавт, кръстник на сватбата свиреше сватбен марш на Менделсон на електрическо пиано на Космическата Станция. Това беше несъмнено една достойна за XXI век сватба.


Има други двойки, които придават героично-филмов нюанс на своите сватби. Това е случаят на двама нюйоркчани, които се заклеха във вечна любов в дълбините на Атлантическия океан, използвайки като фон на тържеството останките на потъналия Титаник. Двойката, спечелила това пътуване до дълбините на океан чрез конкурс, сключи брак с помощта на подводница, с която се е снимал филма за трагедията на Титаник... Ако някой се замисли, че на това място са загинали хиляди хора...Но има места за всеки вкус.

Не е необходимо Вашето събитие да бъде проведено на толкова екстравагантно място, а и би било малко трудничко да бъдат повторени точно тези двете, но има идеи за всеки вкус! Като някое историческо място например или в полето, а защо не в кръчма, ами мястото, където се запознахте, в някой влак или бар, а защо не и на балон...  


Има толкова много възможности, просто не забравяйте – избраният сценарий за вашата сватба не означава, че искате да бъдете оригинални, а че отговаря на вашата същност и желание. Всичко останало зависи от желанието Ви и от желанието на Вашите гости да се забавляват. Всяко място притежава своето очарование, само трябва да го разкриете!


Тук може да разгледате местата, които нашите младоженци избраха, за да си кажат заветното "Да". Дано да сме Ви били от полза с този материал и да Ви е харесал!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs