четвъртък, 8 август 2013 г.

7 уникални идеи за Големият ден

Със сигурност, всеки един от Вас, който е решил да направи голямата крачка и да каже своето "Да" на човека, когото обича, мечтае сватбата му да се превърне в грандиозно събитие, за което ще се говори дълго след това. Затова ние сме решили да Ви предложим седем уникални идеи, които със сигурност няма да останат незабелязани и в които ще се влюбите!

1. Заменете традиционният  булчински букет с нещо по-екстравагантно, което определено ще грабне погледите на присъстващите - голямо хартиено цвете - изглежда уникално добре и контрастира на фона на булчинската рокля. И разбира се - може да му се радвате с години и да Ви бъде скъп спомен от този невероятен ден.


2. Конфети бар - дайте свобода на действие на своите гости и им позволете да Ви обсипват с искрящи и разноцветни хартиени частици. Това със сигурност ще предизвика много положителни емоции и ще зарадва гостите.



3. Сватбена покана, на която се отговаря с песен. Когато гостите потвърдят присъствие на сватбата, трябва задължително да върнат отговор с написана на картончето песен. По този начин, младоженците ще са сигурни, че музиката се харесва на всички.


4.   Открояваща се огърлица - тя със сигурност ще доведе до една страхотна визия, на която ще се възхищават всички. Тя удобно приляга на всеки тип рокля, а стилното й открояване довежда до една изцяло завършена визия.





5. Украса от обръчи за бродиране - звучи откачено, но трябва да си признаем, изглеждат наистина добре. Подобен тип декорация със сигурност ще подлуди гостите и те ще се влюбят в нея.









6. Банери със силуети - "Хм, дали е добра идея?" - разбира се, те със сигурност ще откроят вашата от всички останали сватби.

7. Организиране на турнир по Биър Понг - Това със сигурност никой няма да забрави, а и всички ще Ви бъдат благодарни за инициативата, която сте поели.

Звучи забавно нали? Няма как да останете безразлични към подобен тип предложения, кой не би искал сватбата му да остави толкова ярък отпечатък в съзнанието на гостите си.
А ето тук може да разгледат част от нашите декорации и оформления, които сме изработили. Забавлявайте се с тях и не забравяйте - БЪДЕТЕ ЗВЕЗДНИ НА СВОЯ ГОЛЯМ ДЕН! Ние с удоволствие ще Ви помогнем в тази задача!




2 коментара:

  1. Човек, който пише "сваДбена покана" вместо "сваТбена", няма право да дава съвети за сватби.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей и на теб. Грешката е станала случайно. Благодаря ти много за корекцията.

    ОтговорИзтриване

Blog Dash

Top Blogs