сряда, 28 август 2013 г.

Топ 5 на Най-Нетрадиционните Сватби

Предполага се, че всеки е ходил поне веднъж в живота си на сватба и знае как протича тя. Спазват се определени традиции, обичаи и поверия - булката е в бяло, младоженецът не трябва да вижда избраницата си преди сватбата, в себе си младоженката трябва да има нещо старо, нещо синьо, нещо на заем и т.н.
Но има двойки, които не искат да спазват тези "отживелици" и са решили да променят сватбите си до такава степен, че те да останат в историята. Вижте топ 5 на най-необичайните сватбени церемонии.

5. Младоженецът, който декорира сватбата си с 99 999 рози, за да изненада бъдещата си съпруга. 
Китаецът Ксио Ланг, похарчил едногодишна заплата, за да закупи 99 999 рози за сватбата си, с които да изненада булката - Ксио Лиу. В Централен Китай, където се е състояла сватбата, числото 999 се счита за добра поличба. За извозването на мащабното количество цветя, са били нужни 30 коли. За да успее да намери толкова, младоженецът пуснал реклама в Интернет, където разгласил за събитието. Изненадата била постигната! След сватбата, новото семейство дарило сума в размер на 20% от стойността на розите, за благотворителност.



4. Двойката, която се венча на бънджи-платформа  и след като си каза "Да", естествено скочи.
Джерон и Сандра Кипърс от Брюксел, Белгия били издигнати върху платформата, от кран, на 160 фута височина. На церемонията били придружени от 20 гости. След като се врекли един на друг, те скрепили брака си, не с какво да е, а с бънджи скок. Гостите също имали възможността да се изкачат на платформата и да се разходят по нея. Питате се колко струва едно подобно изживяване? Ами около 25 000 паунда.

3. Руска двойка, която реши да се венчае, докато карат велосипеди.
Младоженците, решили да се врекат във вечна вярност, по много необичаен, но и здравословен начин - докато карат колела. Те прекосили целият град, придружавани разбира се от своите гости на велосипеди.



2. Двойката, която реши да се ожени, без каквито и да е дрехи върху себе си, пред погледите на 250 гости.
Ели Бартън и Фил Хендикът решили на сватбеният си ден да бъдат облечени със своя рожден костюм. Двойката ексхибиционисти, излезли пред погледите на своите гости, носейки върху себе си, единствено брачните халки и букет от рози, които били стратегически позиционирани. Булката била "облечена" в изрисувана бяла рокля и дълъг воал, а младоженецът носел единствено черна шапка, с която да прикрива младоженското си достойнство. Церемонията била предавана директно по MTV радио в Австралия.



1. Двойката, която се венча в клетка за акули.
Ейприл Пигнатарио и Майкъл Къри, от Ню Йорк, се ожениха през юни 2010 година. Булката носела бял гмуркачески костюм, а младоженецът бил с традиционния черен, с които влезли в огромната метана клетка за акули. Те си казали заветнотоо "Да" по радио трансмитър, пред водещия на церемонията, който е стоял отвън пред акватиума. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs