петък, 18 април 2014 г.

Животните и Сватбените Традиции по Света

На Сватба с Камила

Ако си мислите, че нашите сватбени обичаи са интересни, нетипични и много весели,... ще се окажете прави! 

Но вижте още едни, които са не по-малко интригуващи и забавни:

На Сватба с Магаре:

Младоженци яхнали магарета

Спрямо Гръцката сватбена традиция, след сватбената церемония булката и младоженецът, трябва да стигнат до сватбеното тържество, яздейки красиво декорирани магарета. По този начин, те прекосяват целия град като край тях вървят приятелите и роднините им. 

Магаре на СватбаСватба Гърция

Изключително весела традиция, която събира множество хора навън, за да наблюдават процесията.

Да Пристигнеш на Сватбеното си Тържество с Камила:

Сватбена Фотосесия

Това е древна арабска традиция, наречена "зеффа". Зеффа е египетски обичай, при който камила пренася младоженците и сватбеното парти от дома на булката, в дома на младоженеца. Те са съпроводени от танцьори, музиканти и певци, следвани от сватбарите.

Сватбена Камила

Сватбеният Слон

Булка върху Слон

Както най-вероятно се досещате, тази традиция води своето начало от Индия. Смята се, че да пристигнеш на сватбата си възседнал слон е голяма привилегия, която не всеки може да си я позволи. В тези случаи слонът е заместен от кон.

Животни на Сватба

По традиция младоженецът напуска дома си и се отправя към своята любима яздейки слон. Подобно на предходните две традиции и тук, гостите вървят заедно с младоженците, за да ги съпроводят към началото на съвместният им живот.


Какво ще кажете а? Ако и Вие искате сватбеният Ви ден да се превърне в една истинска екзотична приказка, не се притеснявайте, а се свържете с нас - Агенция "Звезден Празник"! Не пропускайте шанса да бъде звездите на своето сватбено тържество! Заслужавате го!

Статии, които ще Ви допаднат:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs