вторник, 15 април 2014 г.

Топ 5 на Най-Скъпите Сватбени Торти Правени Някога

След като разгледахме Най-Скъпите Сватби, Най-Скъпите Места за Организация на Сватби и Най-Скъпите Булчински Рокли, ние от "Звезден Празник", решихме, че е време да Ви покажем най-скъпите сватбени торти, правени някога. 


Ако до днес не сте се изумили колко пари се харчат за едно сватбено тържество, то сега вече ще го направите. 
Може и да сте видели инфографиката (от вчера) и да знаете как изглеждат те, но сега ще Ви покажем, какво за бога им е толкова специалното!

5. Диамантена Сватбена Торта на стойност $ 1 300 000.

Сватбена Торта


Създадена е от Dallas’ Delicious Cakes, "Dallas Gold and Silver Exchange". Самата торта се състои от 9 етажа като цялото й тегло достига до 60 килограма. За декорация за използвани диаманти с общо тегло 1 200 карата и няколко скъпоценни камъка за цвят. Да Ви е Сладко!

4. Плодово-Диамантена Торта - цена - $ 1 700 000.
Сватбена Торта Китай
Страната, където е създадена е Токио. Състои се само от два етажа, но цялостно инкрустирани с диаманти. Мммм, представяте ли си да Ви сервират едно парче от тази торта? Аз определено не бих отказала. Проблемът е че трябва да внимаваме много с диамантите, да не вземем да се задавим с някой! :)

3. Диамантена Шоколадова Торта във Формата на Африка - стойност - $ 5 000 000.
Сватбена Шоколадова Торта

Още една диамантена торта, този път с причудлива форма. Изработена е отново в Токио, в чест на черния континент. Забележителното при нея е че е декорирана с 2 000 диаманта. Като се замисля няма да се противя ако някой иска да ми сервира и от тази торта!  

2. Сватбената торта на Nahid La Patisserie Artistique и Mimi So за $ 20 000 000.
Скъпа Сватбена Торта

Изработена е от известният дизайнер на торти Nahid La Patisserie Artistique, подпомогнат от известният дизайнер на бижута Mimi So. Тортата е представена на Сватбеното излъжение "Luxury Brands Bridal " през 2006 година. Украсата й включвала цял куп блестящи диаманти. 

1. "Пиратска Фантазия" на феноменалната стойност от $ 35 000 000.
Тази торта е за всички фенове на "Карибски пирати", "Острова на съкровищата", "Граф Монте
Кристо" и цял куп други пиратски филми. 
Торта Кораб

Изработена е от Известният Главен Готвач Dimuthu Kumarasinghe от Шри Ланка и се предлага в хотел "Heritance Ahungallа". Състои се от 10 пласта като всеки от тях е декориран със скъпоценен камък, от семейството на сапфирите като най-скъпият е Кралският Сапфир. Освен камъните се включват още 10 различни бижута, между които огърлица, гривна, пръстен, игли за вратовръзка, копчета за ръкавели и медальони...

Какви торти а? Как мислите, дали някой би рискувал да поднесе подобна на гостите си? Ще бъде интересно да се види. 

Разрязване на тортата

Всичко изписано до тук само потвърждава, че Сватбената торта не е просто десерт, сервиран на гостите преди да си тръгнат, а е грандиозния завършек на сватбения ден. Така, че избирайте мъдро своята, а ако изпитате затруднения, не се притеснявайте и се свържете с НАС. Ние сме винаги на среща да помогнем с мъдър съвет и да ударим едно рамо при вземане на важните решения!

Статии, които ще Ви допаднат:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs