събота, 31 август 2019 г.

Идеи за Моминско Парти

съвети за организация на моминско парти
Преди да премине в света на омъжените жени, всяка дама заслужава едно подобаващо изпращане. Затова скъпи приятелки на булката, запрятайте ръкави и организирайте едно незабравимо Моминско Парти! 
За да Ви помогнем, от Сватбена Агенция Звезден Празник сме подготвили 9 предложения за Страхотно Моминско Парти.

ОРГАНИЗИРАНЕ НА МОМИНСКО ПАРТИ

Преди да започнем с идеите за партито, искаме да Ви посъветваме как да започнете самата организация. Задължително трябва да обсъдите всеки един детайл с "момите", които ще присъстват на партито. За да може всеки да участва, да дава идеи и мнение е най-добре да създадете един общ Facebook Чат. Така ще знаете, кой е видял разговора и ще бъдете спокойни, че всяко едно действие е съгласувано. Задължително определете и бюджет, с който ще разполагате!

 1. НАПРАВЕТЕ АЛБУМ СЪС СКЪПИ СПОМЕНИ (СКРАПБУК)

скрапбук за моминско парти

Знаете ли какво е Скрапбук? Това е уникален тип албум, който може да изработите сами. Помолете всяка една от приятелките на булката да изпрати свои любими снимки с нея. Разпечатайте ги и ги залепете в албум, като оставите достатъчно място около снимката. След като всички фотоси са събрани на едно място, дайте албума на всяка една дама, за да може тя да напише нещо под снимките, които е изпратила. Може да се опише даден спомен, преживяване или просто да се напише какво означава булката за всеки един. По желание може да го декорирате с някой друга панделка, дантелка или каквото друго Ви хрумне.  
Гарантираме Ви, че този подарък ще се хареса страшно много на Вашата приятелка. Със сигурност ще има сълзи от радост и от малко тъга по отминалите години. Но всичко ще е наред. Това са напълно обичайни емоции по време на едно незабравимо моминско парти

2. СЛОЖЕТЕ ДРЕСКОД С АКСЕСОАРИ ЗА МОМИНСКОТО ПАРТИ

Това ще бъде още един интересен акцент при моминското парти. Може да определите примерно цвят, в който да са облечени "момите". Или пък всички да закичат цвете на роклята си или да сложат точно определена гривна на ръката. Вие решавате какво точно да бъде. Но със сигурност ще се получи забавно.
 Ето две страхотни идеи от приятелите ни Дар Птица:

гривнички за моминско парти 


ленти за моминско парти от сатен

 

3. ВЗЕМЕТЕ УНИКАЛНА ЧАША ЗА ШАМПАНСКО ЗА ВСЯКА ЕДНА ДАМА НА МОМИНСКОТО ПАРТИ.

рисувани чаши с лицата на хора

Този тип чаши са страхотни. Може да се разровите в интернет и да откриете някой творец, който ги изработва. Има вариант на чашите да бъдат изобразени всички участнички в партито, като предварително изпратите техни снимки на човека, който ще ги прави. Това ще развесели всички и другият допълнителен плюс е, че всяка една дама на партито ще се чувства на място. Какво по-хубаво от това всички да са доволни? 

4. ИЗБЕРЕТЕ УНИКАЛНО МЯСТО ЗА МОМИНСКОТО ПАРТИ

интересно място за организиране на моминско парти

Мястото на моминското парти е много важно, защото то ще създаде допълнително настроение. Все пак не може да го организирате в местната кръчма, нали? 
Ако то трябва да бъде в някой град, който не познавате, направете едно малко проучване във форумите. Все пак най-добрият вариант ще е ако имате приятел, който познава града, но не винаги може да разполагате с такъв. :)
След като сте го избрали, поговорете с перонала, който ще Ви обслужва, защото той също може да Ви влезе в "употреба". Може да помолите сервитьора/сервитьорката да поднася различни подаръчета на бъдещата булка, в определени различни моменти от вечерта. Така ще стане забавно и определено ще бъде неочаквано.
Ако моминското парти е през лятото, определено изберете някое открито място. Ще бъде добре и да сложите малко декорациийка тук там. 

5. ИЗБЕРЕТЕ ТОРТА ЗА МОМИНСКОТО ПАРТИ

интересна торта за моминско парти

Какво е едно женско парти без торта? Тя е задължителен атрибут, който радва всички дами. Все пак този път тортата трябва да е с по-интересна форма, ако ни разбирате. Сами определете вида й. Може сами да я направите или пък да потърсите някоя добра сладкарница, в която да Ви я изработят. Вие решавате!
 

6. ПОДБЕРЕТЕ ЗАБАВНИ ИГРИ ЗА МОМИНСКО ПАРТИ

Вече сме писали две интересни статии, в които може да разгледате различни интересни игри. Може да включите някоя и друга игра, но не прекалявайте, защото на някого може да му доскучее в даден момнет. Разгледайте нашите Предложения в Топ 10 Игри за Моминското Парти и в Нови Топ 5 Игри за Моминско Парти

Разгледайте авторската забавна игра за момнско парти на Дар Птица с 20 скреч карти за изтриване с предизвикателства:
https://podaracizasvatba.com/shop/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8/

7.  НАПРАВЕТЕ НЕЩО ЩУРО ЗАЕДНО

страхотно изживяване на моминско парти

Направете нещо откачено, което в обичайни ситуации некога не бихте го направили. Може да разгледате сайтовете за колективно пазаруване и да си изберете нещо. Примерно скачане с парашут, полет с делтапланер, скачане с бънджи, ден в аквапарк или пък ако не искате все пак да е толкова екстремно, може да си запазите половин ден в СПА Центъра. Също така по морето има доста интересни атракции, ако разбира се, се намирате някъде там. Една, която може веднага да Ви предложим е Блоб-а - голям балон в морето, в единия край на който се сяда, а на другия, скачат двама човека. Досещате ли се вече какво следва? Точно така, изтрелване във въздуха и след минути, изпльоскване във водата. Забавно нали?
Запомнете - Задължително трябва всички да участват.
 

8. ПОМИСЛЕТЕ КАК ЩЕ ПРОДЪЛЖИ МОМИНСКОТО ПАРТИ

моминско парти в бар

Винаги трябва да имате подготвен вариант за продължение на партито. В заведението може да постоите до към 00:00, но след това, трябва да преминете към нещо по-вълнуващо. Проучете клубовете и изберете този, който се хареса на всички. Задължително направете резервация и предупредете в клуба, че тя се отнася за моминско парти. В повечето случаи, заведенията подготвят специална изненада за бъдещата булка. Но каква ще бъде тя, ще научите в момента, в който я поднасят. 

9. АКО Е ВЪЗМОЖНО НАПРАВЕТЕ ПАРТИТО ИЗНЕНАДА

изненада за моминско парти

Ако успеете да запазите организирането на моминско парти в тайна, ще бъде страхотно. Може да използвате за съдействие бъдещият съпруг на приятелката си. С него може да изберете дадата и да измислите, как да доведете булката на уреченото място в точното време. Представете си изненадата, която ще изпита приятелката Ви.  
За да е още по-страхотна вечерта, може да подберете и тоалет, с който да я облечете. Примерно някоя бяла рокличка или пък нещо по-крещящо и екстравагантно. Заслужава си да помислите над тази идея!

Това бяха нашите Топ 9 Идеи за Организирането на Страхотно Моминско Парти. Надяваме се да се възползвате от тях. Бъдете сигурни, че магията ще се получи, защото всяко едно от предложенията ни е изпробвано и резултатът е 100% невероятен!
Весело организиране и нека Забавлението бъде с Вас! 

Вижте Още:

Източници:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs