неделя, 8 февруари 2015 г.

Цветовите Тенденции при Сватбите за 2015 Година

цветен сватбен букет

Скъпи младоженци на 2015 година, започнахте ли да се питате какви са най-актуалните цветове при сватбите? Чудите ли се какви ли нови тенденции са излезли и дали изобщо има с какво да Ви изненада сватбения свят?
Е хайде да видим, в края на статията ще ни споделите впечатленията си от новите цветове.
А ето ги и тях, Дами и Господа, от Агенция Звезден Празник, Ви представяме Техни Превъзходителства Сватбените Цветове:

цветови тенденции при сватбите

1. Да започнем с първият цвят - Динено Розово.
Изключително весел и актуален цвят за този сватбен сезон. Той е за Всички, които желаят нещо различно, щуро и изпълнено с цвят. 

Сватба в Динено-Розово

Динено-розовото може да бъде комбинирано перфектно с Тревисто Зелено и Лимонено Жълто. Резултатът, който се получава е наистина очарователен. Определено няма да сбъркате ако се спрете именно на тези цветове.

красива цветна аранжировка

2. Тюркоаз:
Перфектният избор за Морска Сватба. Изключително свеж и приятен цвят, който съчетан с цветовете Перла и Разцъфване, придава истински блясък на всяко едно събитие. 
 

актуални сватбени цветове

3. Разцъфтяване.
Може би един от най-романтичните цветове за тази година. Съчетайте го с Кралско Синьо и Перла и ще получите един завършен до съвършенство сватбен стил.

цветови тенденции в сватбите

4. Подводно Синьо.
Още едно чудесно предложение, ако сте се спрели на сватба на морето. Определено няма да сбъркате ако изберете точно него. Съчетай те го с цвят Орхидея и Разцъфване и Воала - Истинска Морска Сватба.

цветове за сватбено тържество

5. Цвят Перла.
Много нежен и семпъл цвят, с който ще впечатлите гостите на сватбеното си тържество. Комбинирайте го с цветовете Небесно синьо и Екрю и със сигурност ще останете очаровани от крайния резултат.

сватбени цветове

6. Небесно Синьо.
Много изискан и непритенциозен цвят. Съчетан с млечни розови нюанси, той превръща сватбата в едно незабравимо събитие за всички гости.

Сватбени цветове

7. Цвят Орхидея.
Съчетайте го с цветовете Лавандула и Шам-Фъстък и получете едно невероятно цветово представление. Няма как да не се влюбите в тази комбинация от нюанси!

цветовете на 2015 за сватби

8. Шам-Фъстък.
Ето нещо много подходящо за пролетта - Щам-фъстък с Перла и Карамел. Не Ви ли звучи някак вкусно и сладко? :)

цветове за пролетни сватби

9. Цвят Лавандула.
Има ли човек, който не познава нежният аромат на лавандулата? Толкова ободряващ и успокояващ. А знаете ли, че българската лавандула е една от най-качествените в Европа? Интересно, нали? Ако се спрете точно на този цвят, със сигурност ще останете доволни!

актуалните цветове за 2015

10. Жълто-Зелен Цвят.
Ако планирате сватба в стил "Градинско Парти", това е идеалният цвят за Вас. Жълто-зеленото изглежда толкова цветно и лятно, и донася със себе си единствено положителни емоции. Най-добрата комбинация за него е с цветовете Шам-фъстък и Перла.

актуалните цветове при сватбите през тази гоина

11. Лимонено Жълто.
 Веселието е гарантирано, ако изберете лимонено-жълтият цвят за своя Голям ден! Перлено, Небесно Синьо или Шам-Фъстък, с които и цветове да го съчетаете, няма да сбъркате!


цветове 2015 за сватба

12. Карамел. 
Подходящ за есенна или зимна сватба, карамеления цвят придава топлина и комфорт на всяко сватбено тържество. Изключително подходящ е и за силно нашумелите през последният сватбен сезон Винтидж Сватби.


цветови тенденции 2015 в сватбите

Е приятели, какво мислите за новите актуални цветови тенденции за този сватбен сезон? Спряхте ли се вече на някой от тях или Ви е необходими още малко време, за да прецените, кой ще Ви приляга най-много? Надяваме се, че имате време да си помислите, а ако се затруднявате, от Сватбена Агенция Звезден Празник сме насреща - с нашите съвети и дългогодишен оптит.
И не забравяйте - всеки детайл трябва да бъде цветово издържан. Това се отнася и за подаръчетата за гостите на вашата сватба. Ако се питате дали е възможно всяко едно подаръче, тейбъл картичка и табелка с номера на масата, да бъде декорирано с подходящ детайл, който да пасва на цветовата тема, ще Ви отговорим само едно - Да! За това се грижат нашите приятели и партньори от "Подаръци за Сватба".


Още Интересни Предложения:

1. Тенденциите в Сватбените Рокли през 2015
2. Винтидж Манията в Сватбите
3. Нашето Още По-Щуро Сватбено Градинско Парти

Източници:
Top 10 Wedding Color Scheme Ideas-2015 Wedding Trends Part One
Pantone's Top Colors for Spring 2015 Are Here!
Top 10 Spring/ Summer Wedding Colors of 2015

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs