сряда, 28 януари 2015 г.

Тенденциите в Сватбените Рокли през 2015

Ето че без да се усетим дойде и новият сватбен сезон, а с него започнаха да се обновяват и тенденциите в булчинските рокли, сватбените цветове, тортите, декорациите и много други.
Затова по етапно, ние от Сватбена Агенция Звезден Празник, ще Ви запознаем с най-новите течения в сферата като започнем от Роклите.

тенденциите в сватбените рокли

Какво ще бъде модерно през 2015 година, какъв стил сватбена рокля ще бъде най-актуален и желан от младоженките? Е това ще решат самите те, защото дизайнерите тази година се решили да предложат на всекиго по нещо:

1. Сватбена Рокля в стил Гръцка Богиня.

актуална сватбена рокля модни сватбени рокли

Да започнем с този тип сватбени рокли. Те са нежни, красиви, феерични и позволяват пълна свобода на движението. Не очертават задължително фигурата, което ги прави изключително добър избор за по-пълни булки. Поради своята лекота, те са предпочитани за летните и особено търсени за плажните сватби. 

сватбени рокли 2015

Хубавото при тях е че не липсват акценти, но те са точно там, където трябва, за да се запази цялостната визия на една истинска Древногръцка Богиня.

2. Семпло и Изчистено.
За първа година от много време насам, силно изчистените рокли извоюват своето място сред плеадата от дантели, воали, мъниста, кристали и перли.

сватбена рокля семпласилно изчистена булчинска рокля

Те следват плавно линиите на тялото, не придават допълнителна обемност и акцентират не върху себе си, а върху красотата на булката. 
Подходящи са за сватби през лятото, когато температурите навън надхвърля 30 градуса. С тях ще се чувствате леко и удобно. Тези сватбени рокли, прилепват като втора кожа и позволяват на своите притежателки да се вихрят необезпокоявани на дансинга.

3. Сватбена Рокля от Две Части или Накратко - Стил Хипи.
Ето това е нещо ново. Дизайнерите слагат точка на стандартността и се впускат в една нова насока. Роклите от този тип определено изглеждат екстравагантно. Но не по онзи крещящ начин. Те са сладки, очарователни и симпатични. 

Булчинска Рокля хипиекстравагантна сватбена рокля

Булчинските рокли от две части, включват елегантно бюстие с дебели презрамки, върху което в повечето случаи се акцентира с дантела и разкроена бухнала пола. 
Тези рокли са идеални за лятото, не мислите ли?

4. Новият Стар Винтидж Стил.

красива булчинска рокляфеерична булчинска рокля

Винтидж стилът ще бъде начело на модните тенденции и през тази година. Затова неговите почитателки могат да си отдъхнат и да почнат търсенето на своята мечтана рокля. Стилни, красиви и елегантни това са те. 

актуални сватбени роклисватбена рокля с дантела и воали

За повече подробности около тях, вижте Винтидж Стила При Булчинските Рокли.

5. Рокля като за Истинска Принцеса.

булчинска рокля тип тортакрасива булчинска рокля

Тези рокли никога няма да излязат от мода. Кое момиче не си е мечтало да се види точно в такъв тип рокля? Затова имаме един съвет към всички булки, тръгнали на лов за своите мечтани рокли - Задължително изпробвайте поне една бухнала сватбена рокля, защото може и да не Ви се отдаде друга възможност, за да изпълните една леко забравена детска мечта!

булчинска рокля с много декорацияСватбена рокля с дантела

Това са новите сватбени тенденции в булчинските рокли. Вече всичко е във Вашите ръце!

Сега имате възможността да откриете своята рокля мечта на изключително добра цена. Нашите приятели от Подаръци за Сватба, предлагат различни стилни и актуални модели сватбени рокли, за които можете да бъдете сигурни, че изглеждат точно така както ги виждате на снимката. Разгледайте техните предложения и ако си харесате някои от моделите имате възможността да ги пробвате. Вижте повече  в Сватбената им Галерия.

Открийте своята рокля мечта и заблестете в Сватбения ден! Ако имате нужда от помощ, знаете къде да ни намерите - Агенция Звезден Празник! Очаквайте скоро и другите новости е света на Сватбите, а до тогава хвърлете по едно око на Историята на Булчинската РокляВинтидж Манията в СватбитеБулчинските Рокли - Реплики срещу Оригинали.

Източници:
Сватбени Рокли Варна 2015
The Biggest Gown Trends from the Spring 2015 Bridal Runway Shows
46 Brand-New Wedding Dresses That Will Make Your Heart Sing

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs