петък, 3 януари 2014 г.

Булчинските Рокли - Реплики срещу Оригинали

Най-вероятно сте чували за новата мода сред бъдещите булки - Закупуване на булчински рокли - Реплики, онлайн, произведени в Китай. Цените са значително по-ниски, а снимките, които се виждат в интернет страницата изглеждат невероятно.
Недостатъка, който се забелязва още в първият момент е че роклите не могат да бъдат изпробвани. Много момичета намират решение като изпробват оригинала на избраната от тях рокля в сватбените салони, а след това смело поръчват Китайският вариант. Но дали Репликата е също толкова добра, колкото е оригинала и дали винаги това решение е било правилното? 
Отговор на този въпрос търси и една блогърка, която е решила да поръча своята сватбена рокля именно от такъв интернет сайт. Ето го и резултата:



При нея "Евтиното й е излязло доста по-скъпо". Поради факта, че е Китайската версия я е разочаровала тотално, тя е закупила и Оригиналната булчинска рокля, на която се е спряла първоначално. 
За да сподели своя горчив опит тя е стартирала своя Блог - "Wedding dress reviews". Там тя търси и реакции от други булки закупили роклите си като нея. 
Както навсякъде и тук има Положителни и Отрицателни коментари като едни от момичетата са изключително доволни, а други крайно разочаровани. Преценете сами дали снимките в мрежата отговарят на действителните модели:


Ако някои от Вас има подобен опит може да го сподели с нас, за да помогне на бъдещите булки във вземането на решение относно булчинската си рокля. Очакваме Вашите коментари по темата. 

Може да погледнете и статията "Историята на Булчинската Рокля" за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs