сряда, 4 юни 2014 г.

Само за Момичета!!!

Женски Разговор

Скъпи момчета, Благодаря Ви, че проявявате интерес към статията, но днес ще Ви помоля да натиснете малкото червено хиксче горе в дясно или да си изберете нещо друго за четене. Тази статия, както пише в заглавието, е предназначена, само и единствено за момичета. 
 И така, мили дами, сами ли сме вече? Да се огледаме,... Да, мисля, че може да започваме!
Сигурна съм, че всяка от Вас си е задавала, не един или два пъти, въпроса - "Дали той ме харесва?". А и най-вероятно, една голяма част от Вас са имали най-добър приятел, който в последствие Ви е разкрил, че има чувства.

Момче с Балон

Точно заради това, днес ще седнем и ще си поговорим по женски. Ще обърнем внимание на всички онези малки жестове, от страна на момчетата, които ние приемаме за нормални, но в действителност са насочени пряко към нас и ни подсказват, че зад лицето на добрия приятел, има нещо повече.

1. Онази Мила Усмивка, която винаги се появява на лицето му, когато Ви види!

Чаровен Усмихващ се мъж

Да точно така, а Вие я възприемате просто за приятелско чувство! Това си е чисто и просто флирт, дори понякога неосъзнат и от негова страна. Затова, ако го харесвате, покажете му го! Възможно е момчето да не поема първата крачка, защото се притеснява и незнае дали ще отвърнете на чувствата му.

2. Продължително Вторачване във Вас. 

Очен Контакт

Сигурно Ви се е случвало когато сте излезли на първа среща или сте навън с някой ваш приятел, по време на разговора, той да се вторачи във Вас и да търси непрестанен контакт с очите. Контакта понякога е бил толкова дълъг, че Ви се е налагало да извърнете поглед. Това може да Ви подскаже две неща - или момчето, с което сте излезли има някакъв психически проблем, или чисто и просто е силно заинтересован от Вас. И повярвайте ми, в повечето случаи е второто. Затова ако и Вие не сте безразлични, бих Ви посъветвала, да не извръщате поглед от него, а точно обратното. Така от дума на дума, флиртът, който се е заформил между Вас, може да прерасне в нещо по-голямо.

3. Излизали ли сте с някого, който поставя ръцете си на бедрата или в гайките на панталона си.

Мъж с Ръка в Джоба

Сигурно сте си мислели, че той се държи нагло и някак позьорски. Да, така изглежда, но той просто флиртува с Вас. По този начин се опитва да покаже, колко голям мъж е. Не го съдете прекалено строго - мъжете са си мъже! Дайте му още един шанс, преди да го одрежете, защото явно той проявява интерес към Вас.

4. Вярвате или не, позицията на главата му, докато разговаряте, също е знак, че момчето флиртува. Ако накланя глава към Вас, то значи, Ви слуша внимателно. Разговорът му допада и иска да не изпуска нищо от него. Това може само да Ви радва, защото какво по-хубаво от момче, което Ви изслушва, а не говори само за себе си, биейки се в гърдите, колко е велик.

Слушащ Мъж

5. Случайни или Приятелски Докосвания .

Най-Добри Приятели
 Да, понякога се случва да сте навън с момче, което жестикулира малко повече от необходимото. Случва се да Ви побутне, докато обяснява поредната интересна история или направо да си ви сръчка, все едно сте най-добрият му приятел. Да, понякога всичко това, само Ви кара да си мислите, че той не желае да бъдете нищо повече от добри приятели. Но в действителност, не е така, а просто той е прекалено притеснен и това му поведение е вид защитна реакция.

Мисля да спра до тук с анализирането на мъжкото поведение, защото това е една необятна тема, която може да отнеме много, много време. Надявам се поне вече тези малки знаци, да са Ви се изяснили.

Досещащо се Момиче

Сигурна съм, че докато четяхте статията, сте се сетили за поне два подобни случая, при които едва сега разбрахте, че момчето, с което сте били, се е опитвало да флиртува с Вас. Е най-вероятно сте го подозирали, но вече може да бъдете сигурно в това!

Статии, които ще В бъдат интересни:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs