неделя, 1 юни 2014 г.

Най-Неуспешните Бракове в Холивуд

Звездни сватби и още по-звездни разводи. Днешната статия ще бъде посветена именно на тях. Приятно четене!

 София Буш и Чад Майкъл Мъри:

Брак Продължил 5 Месеца

Помните ли тези двамата? Че как иначе, всички момичета въздишаха по русокосия красавец от Трий Хийл и се възхищаваха на нахакана Брук. През 2005 г., те решават да встъпят в брак. Вдигат грандиозна сватба и засвидетелстват любовта си пред близки и приятели. Любов продължила едва 5 месеца...

Дрю Баримор и Том Грийн:

пет месеца брак

Двамата се запознават през 2000 г. През юли 2001 г., решават, че вече са готови да се оженят и да градят семейство. Само 5 месеца по-късно, всичко пропада и подават молба за развод.

Дженифер Лопез и Крис Джъд:

4 месеца брак

През 2000 година, зашеметяващата Дженифет Лопез се влюбва в един от танцьорите, които я придружават на участията. Всички медии гръмнаха с тази новина и не оставяха звездната двойка да си отдъхне. През септември 2001, следени плътно от папараците, двамата се вричат един на друг. За съжалени щастието им продължава едва 4 месеца. В началото на следващата година, те се развеждат.

Памела Андерсън и Кид Рок:

4 месеа брак

Тяхната история е доста дълга, като началото й започва през 2001 г. През 2002 г. се сгодяват, но през 2003 г. се разделят. През 2006 г. любовта им се разгаря отново, по-силна от всякога. Точно тогава решават и да се оженят. Церемонията се провежда в Сен Тропе. Но изглежда на двамата не им е било писано да са заедно и след 4 месеца се разделят окочантелно.

Ким Кардашиан и Крис Хъмфрис:

кратъки брак

Със сигурно сте виждали снимки от звездната сватба на тези двамата. На нея, Ким сменя цели три булчински рокли (може да погледнете статията "Най-Скъпите Булчински Рокли, Правени Някога" ). 
Връзката им започва през 2010 г., а на следващата година вдигат сватба за чудо и приказ. За жалост не такъв се оказва бракът им, продължил цели 72 дни.

Трейси Едмондс и Еди Мърфи:

звездна сватба

Те сключват брак точно на 1 януари 2008 г. в Бора Бора. Церемонията е скромна, само най-близките са удостоени с честа да споделят щастието им. След 2 седмици всичко се разпада и двойката решава да сложи край на връзката си. Казвам връзка, защото, те така и не са били официално съпруг и съпруга.

Кармен Електра и Денис Родман:

звездна сватна

Сватбата им се състои през ноември 1998 г. едва 6 дни по-късно Денис Родман решава, че нищо няма да излезе от цялата работа и си тръгва. Бракът приключва окончателно след 6 месеца, когато Кармен подава документи за развод.

Бритни Спиърс и Джейсън Александър:

сватба в Лас Вегас

Сигурно си спомняте този брак. Пиянска история в Лас Вегас или Успешна PR стратегия, каквото и да беше, продължи само 2 дни. С този период, Бритни оглавява нашата класация и печели Приза Най-Кратък Брак! Да й е честит!


Статии, които ще Ви бъдат интересни:

Източници:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs