неделя, 11 май 2014 г.

Половинката ми, ми Изневерява, Ами сега?

Изневяра с Приятел

Какво бихте направили, ако разберете, седмица преди брака, че половинката Ви, Ви изневерява? Че човекът, с когото искате да прекарате живота си, просто се е подиграл с чувствата Ви.
Не знам дали много от Вас са си задавали този въпрос, но определено много двойки са го изпитали и много бракове са останали неосъществени. Няма да крия, че и в нашата кариера в Сватбена Агенция "Звезден Празник" сме имали подобни случаи.
Някои от двойките си прощават, а други, е какво мислите, че става с тях...

Нека да започнем от тук - Какво точно представлява изневярата и защо се е стигнало до нея?
Изневярата в очите на мъжа и в очите на жената изглежда по съвсем различен начин, но реално няма какво да си кривим душата - ИЗНЕВЯРАТА СИ Е ИЗНЕВЯРА!

Жена и Мъж на Бара

В много статии, базирани на статистически данни пише, че когато един мъж реши да кривне от пътя, той не влага чувства, т.е. Сексът си е просто Секс и нищо повече. Той просто в решил да разнообрази за малко, да се позабавлява, да се почувства желан. 

Разговор с Любовницата

Но нека се запитаме какво го е подтикнало да изневери - недооцененост, липса на внимание, стрес в къщи, неразбраност от страна на половинката му и т.н. Все негативни чувства, които се натрупват в него, намиращи отдушник именно в едно такова действие. А забравихме да споменем и страха от обвързване. Много мъже изневеряват преди сватбата именно поради тази причина - боят се от това какво им предстои. Не знаят дали ще се справят с ролята на съпрузи и намират най-лесното решение - да откажат бъдещата си съпруга като й казват с действието си - "Ето виж, аз съм недостоен за теб! По-добре бягай надалеч.". Всичко това се отнася и за жените, да не помислите, че съм пристрастна.

Мъж и Жена в Леглото

Но тук разликата е, че жените, според същите онези статии от преди малко и според мъжете, при изневяра влагат чувства. Да, те "непременно се влюбват и отдавайки се на интимни отношения с някой друг, то значи, че му се отдават напълно". ГЛУПОСТИ! Скъпи мъже, ние не сме по-различни от Вас! И ние имаме чувства и когато Вие ни нараните по някакъв начин, примерно ни пренебрегвате, не ни обръщате внимание, приемате ни за даденост и прибирайки се вкъщи, влизате през вратата с въпроса, масата сложена ли е и какво ще ядем, то няма какво да очаквате. Всяка жена желае да е забелязвана от своя любим, той да й обръща внимание, да я глези и понякога ей така да й донесе цвете, дори откъснато от градинката пред блока. И когато тя не намери това вкъщи, се стига до онзи неприятен момент. Да ако казвате, че това са вложените чувства, съм съгласна. Но с две думи, жената изневерява, за да задоволи егото си. Защо ли ми се струва познато..., а сетих се по-горе точно това е написано и за мъжа.

Заловени в Леглото

 Разбира се има и хора, които просто си изневеряват, колкото и щастлива да е връзката, която имат, те не се чувстват добре само с един партньор. Ако сте попаднали именно на такъв, то по-добре да разберете истината за него навреме, отколкото след няколко години, някой да Ви светне, че през целият си съвместен живот са Ви правили на луд.

Щом някой от двойката изневери, това означава ли, че вече не обича другия?
Не, означава просто, че във връзката им има проблеми, за които никой не желае да говори открито. Един истински разговор, в който двамата да споделят какво чувстват, какво не им харесва в отношенията им, какво искат да се промени и как да се постигне разбирателство, би спестил куп ядове, нерви и сълзи. Просто хората трябва да говорят, да обсъждат проблемите и да ги решават заедно. 

Ядосана Жена

Много се разпрострях, но това е тема, по която може да се пише много и много, и много...
В заключение искам да Ви посъветвам, да не прибързвате с решението си, ако разберете, че партньорът Ви ви е изневерил. 

Жена бие Приятеля си

В първият момент. емоциите ще надделеят, ще има викове, сълзи, обиди, но след като те отминат, Ви съветвам да седнете и да помислите, заслужава ли си да съм с този човек. Направете един подробен анализ на взаимоотношенията си до момента и преценете дали те са Ви задоволявали до момента преди изневярата. Поставете се на мястото на партньора си и се опитайте да разберете, какво го е тласнало към такива действия. Дали е бил моментен пиянски порив или няма нещо повече. След направената равносметка ако смятате, че си заслужава да опитате отново го направете, но ако сте убедени, че повече не искате да бъдете с този човек, че не желаете повече да имате вземане даване с него, теглете чертата и започнете живота си отначало. Не се страхувайте да поемете по пътя на раздялата, не позволявайте страха да останете сами, да Ви спре. Все пак не знаете какво Ви е приготвила съдбата!

Развод

А сега поздрав за всички, които ме изтърпяха и прочетоха статията до края :)



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs