неделя, 29 юни 2014 г.

Сватбеният Бюджет

прасе касичка

Колко средства сте готови да отделите за организацията на своята сватба?
Интересен въпрос, нали? Един от най-важните, плашещите и належащите, за всяка една двойка, запътила се към олтара. Няма спор, че всеки иска неговата сватба да е най-хубавата, всички да са очаровани от роклята на булката, от тоалета на младоженеца, от декорацията в залата, от ритуалите, от сватбената торта...

сватбен бюджет
Да ние сме съгласни с Вас, че всичко трябва да е перфектно, но както обичаме да казваме в "Звезден Празник" - Големият бюджет не винаги означава великолепна сватба, а малкият от своя страна лоша. Важно е стилът, който изберете. 
Ще Ви дадем примери:

1. Сватба с Голям бюджет. (Наистина много голям).

сватбена декорация

Имахме младоженци, които разполагаха с изключително голям бюджет за сватбата. Те искаха по много от всичко - много цветя, много декорации, много забавления и гост изпълнители, много гости... Искаха и го получиха, но в един момент гостите се чувстваха като на представление, а не като на сватба. Младоженците останаха на заден план и никой не им обръщаше внимание... Как мислите се почувстваха те? Макар всичките изразходвани средства, спомените на гостите им за сватбеният ден, ще бъдат свързани с автографите, които са взели от изпълнителите.

2. Сватба с Не Голям Бюджет.

лилава декорация на сватба

Друг случай, който е пълна противоположност на първия е свързан с двойка, които не разполагаха с много средства. Това разбира се ги притесняваше и ги караше да се чувстват неудобно. Но ние ги успокоихме и уверихме, че с малко доза въображение и стил, малкият бюджет може да бъде изразходван толкова правилно, че накрая дори може да им остане :) С правилната организация, ние съвместно създадохме нещо уникално. Смеем да твърдим, че сватбената декорация е една от най-красивите която сме изработвали. Мястото беше уникално красиво. Гостите се забавляваха страшно много, а това предразположи и младоженците.

щастливи младоженци

Затова, скъпи бъдещи младоженци, не се притеснявайте за сватбеният бюджет. Да, неговото определяне е първата точка, от която трябва за поемете при започване на организацията, защото всички останали действия, които се предприемат ще бъдат свързани с тази първа стъпка. За да бъдете сигурни, че всичко ще се случи както трябва, че парите ще стигнат за всичко запланувано, се свържете със Сватбена Агенция "Звезден Празник". Ние сме тук, за да ви помогнем в организацията, да следим бюджета и да го разпределим по най-правилният начин!

Статии, които ще Ви допаднат:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs