понеделник, 9 юни 2014 г.

Горещи Летни Емоции

Незабравимо Лято

Приятели, имаме новина - Лятото вече е тук! След силен вятър, гръмотевични бури, потопи и градушки, Слънцето най-накрая изгря и термометрите удариха 30 градуса.
Сега вече може спокойно да започнете планирането на лятната почивка и на всички онези щури моменти.
За да Ви помогнем, да изживеете едно уникално, забавно лято, ние от Агенция Звезден Празник сме Ви подготвили няколко предложения.
Ето ги и тях:

1. Отидете на Къмпинг.

Лагерен Огън

Хващайте семейството и приятелите, стягайте багажа, вземайте палатките и избягайте за няколко дни от цивилизацията. Няма по-добър начин да си починете от този - навън сред природата, в приятна компания и приповдигнато настроение. Представихте ли си го вече - вечерта сте се събрали всички пред запаления огън, разказвате си интересни истории, впускате се в спомени, създавате нови, пеете шлагерни песни... Неповторимо!
Само един съвет, избягвайте да лагерувате край реки. В противен случай ще станете вечеря за комарите, а повярвайте, не искате да се забърквате с тях!

2. Отидете на Аквапарк.
Спускане по водна пързалка

Ако не сте ходили до сега, горещо Ви го препоръчвам. Преживяването и адреналинът там са на макс. Първоначално ще си мислите, че никога не бихте се пуснали по т.н. Камикадзе пързалки, но престрашите ли се един път, няма спиране. Денят там, минава неусетно! Няма да съжалявате дори за минута, че сте решили да прекарате един ден в Аквапарка!

3. Организирайте Пикник с Приятели.


Ден сред Природата

Вземете нещо за хапване и пийване, хващайте волейболната топка и плажното фризби и излезте с приятелите си на пикник сред природата. Прекарайте един забавен ден навън в игри както едно време. Ще видите колко добре ще Ви се отрази!

4. Посетете Някой от Летните Концерти. 


Телпа на Концерт

Точно сега в големите градове започват концертите на The Voice, по-късно ще са тези на Кока Кола, а между другото ще излязат още някои. Там винаги е забавно, има много хора и може да си пеете на воля и никой няма да Ви обърне и капка внимание.

5. Романтичен Уикенд за Двама или Щура Двудневна Екскурзия с Най-Добрия Ви Приятел.


Двойка на Плажа

В зависимост от това дали сте обвързани или не и в двата случая ще си прекарате добре. Ще видите нови места, ще срещнете нови хора, въобще, заслужава си да го изживеете! Къде може да отидете ли? Ще Ви дадем няколко примера - Калиакра, Тюленово, Свети Влас, Мадара, Крушунските Водопади, Чудните Скали... От Вас зависи!



Ето това са нашите предложения. Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Статии, които ще Ви бъдат интересни:
1. 7 Стъпки, за да Организираш Едно Незабравимо Лятно Парти
2. Търсачи на Съкровища

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs