понеделник, 12 август 2013 г.

Как да Изберем Идеалната СваТбена Торта?


      Днес може да се каже, че тортата конкурира булката в някои отношения. Разбира се звучи като шега, но не на шега специалиситите сладкари проявяват завидно въображение и талант при създаването на съвременната сватбена торта. Тук ще ви представим няколко основни стъпки при откриването на ТОРТАТА с главно Т.




1. Започнете Търсенето – започва се три-четири месеца преди сватбата, особено ако държите звездният десерт да е най-важната част от програмата.


      2. Дегустирайте я – не е достатъчно само да прегледате каталога със сватбените торти, за да се уверите, че това ще е вашата избраница се налага и да я опитате. 


3. Огледайте се – ако се колебаете каква торта да поръчате и Ви е нужно вдъхновение, спокойно може да взаимствате орнаменти от дантелата на булчинската рокля, от различни инкрустирани декорации и сватбените детайли на интериора.

 
Напоследък, многоетажната форма стана еталон за сватбена торта и дори се превърна в нейна запазена марка. Естествено етажите, зависят от броя на поканените, но все пак и младоженци, и сладкари се стремят към изобилно насищане на гостите, не само вкусово, но и естетически. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs