четвъртък, 13 февруари 2014 г.

Сватбените Сезони


Като че ли, зимата постепенно си отива. Вълнението от зимните празници и Свети Валентин намалява. За много двойки, обаче, то бива заместено от едно друго, по-трепетно и по-силно... Вълнението от започването на Сватбената Организация. 

Първото, което правят всички е шеметна обиколка на сватбените салони, търсене на информация и идеи в интернет и т.н. Но след всичко това, те се чувстват по-скоро объркани, отколкото наясно с нещата около сватбената организация. Важната част тук е, че вече трябва да са избрали темата и мястото за своя голям ден. Това е една доста трудна задача, изискваща много усилия и проучвания от страна на бъдещите младоженци. Затова ние от Агенция „Звезден Празник“ сме решили да помогнем и да споделим с всички, онези, които в момента са изпаднали във водовъртежа на сватбената индустрия, своя опит в организацията, а кой знае, това може да стане повод да се запознаем с някои от тях лично. 
Скъпи бъдещи младоженци, първото нещо, с което трябва да сте наясно е през кой сезон искате да бъде вашата сватба. Всеки един е уникален сам по себе си и предоставя много уникални възможности. 


Да започнем от пролетта – сезонът, свързващ се с новото начало и пробуждането на заобикалящия ни свят. Ако сте избрали началото на пролетта поемате големият риск от това времето да не е на ваша страна. Както знаете пролетните дъждове са силни, но приключват толкова бързо,колкото и започват. Ако питате нас, рискът си заслужава. Гарантирано сватбената Ви фотосесия ще бъде уникална, цветна и изпълнена с аромат на цъфнали дръвчета. Сватбата може да започне с открит изнесе ритуал, в градината на избрания от вас ресторант. Всичко около Вас ще е цветно, ще се чува песента на птичките... А след това тържеството ще продължи в ресторанта. 

Ако изберете края на пролетта за своя голям ден, идеалната тема за вас е градинско парти. Тогава времето е достатъчно топло и може цялото тържество да бъде навън, под блясъка на звездите... 

Другото предимство на този сезон е че имате голям избор от цветя – лалета, нарциси, зюмбюли и т.н. Подходящите цветове за едно такова събитие са зелено, лилаво, златно, розово и екрю. 

Да продължим с Лятото - сезонът на сватбите! Кой не би искал да каже заветното "Да" на своя любим, на брега на морето, където морският бриз леко развява косите Ви и соленият аромат на водата се носи наоколо. Гостите са седнали на специални столчета разположени на пясъка, чуват се гларусите, прелитащи високо в небето... Ах, наистина звучи добре! Идеалната сватбена церемония! Идеалният миг да се вречеш във вечна любов. 


Като Сватбена агенция, намираща се в един от големите черноморски градове на България, ние сме се утвърдили с организирането, смея да твърдя, на едни от най-красивите Морски сватбени тържества. Изнесен ритуал на брега на морето, Сватбена фотосесия на яхта, осигуряване на Сватбена Моторница или... Водно колело, ние сме готови да изпълним Всяка Щура Идея, която младоженците ни имат. 

Морето винаги е привличало влюбените двойки. То вдъхва огромно спокойствие, чувство за безкрайност и връща назад във времето, в най-безгрижните и изпълнени с детски смях и игри време. Може би затова много девойки са получили своето предложение за брак именно на брега на морето – там където времето спира. Хубавото на лятото е, че не трябва да се притеснявате за температурата. Разбира се, че ще е достатъчно топло, за да прекарате цялата вечер на вън, на брега на морето или в лятната градина на ресторанта, то преживяването ще е незабравимо и изпълнено с много положителни емоции. Подходящите цветове са разбира се морско синьо, златисто, червено, шоколадово, въобще всички ярки цветове. 

Есента – какво да кажем за нея? Тя е този сезон, в който се подготвяме за пристигането на зимата. При нея времето може да е както много топло и приятно, така и дъждовно, мрачно и студено. Но едно не може да й се отрече, тя е един от най-красивите сезони. Детайлите, които могат да се използват при изработването на декорацията са ябълки, шишарки, листа, камъчета и въобще каквото се сетите. 

Резултатът, който получаваме накрая е удивителен, гарантираме Ви, че ще се чувствате като на приятна разходка сред природата. 
Цветовете, които най-добре ще отразят същността на сезона са златисто, шоколадово и може би зелено. 

Зимата - въобще замисляли ли сте се някога за сватба през зимата? Ще отвърнете, че е много студено, мрачно, мокро... Но сега си представете това - навън нежно падат снежинките и всичко наоколо побелява. Дърветата са снежно бели, почти кристални. Вдишайки дълбоко зимният въздух, долавяте онзи аромат на дим от комините, който Ви придава едно приятно чувство, стигайки почти до вълнение. А сега си представете и това - вътре при вас, пращи запаленият в камината огън. Топлината Ви обгръща като нежен воал. Прозорците са запотени и придават някаква приказна романтика на цялата обстановка. Залата за сватбеното Ви тържество е украсена с борови иглички, лампички и свещи. Всичко е толкова красиво и вълшебно. Какво мислите, няма ли това да е идеалният ден за Вашата сватба? Виното ще се лее наоколо, музиката ще звучи силно, емоциите ще са на макс, а когато решите да излезете навън, всичко около вас ще е покрито със снежно бяла пелена. Студеният въздух ще зачерви лицето Ви, но това ще придаде още повече чар на събитието. Всичко това ще се превърне в една Зимна Приказка, а Вие, скъпи влюбени ще бъдете Принцът и Принцесата в нея! 


Идеалните цветове за една зимна сватба са бяло, шоколадово, тъмно зелено и червено. 
Кой е вашият сезон? Избрахте ли идеалния за вас, почувствахте ли го със сърцето си? Ако все още имате затруднение, заповядайте в офиса на „Звезден Празник“ и ние ще Ви помогнем във вземането на трудното решение!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs