вторник, 11 февруари 2014 г.

По-Различният Свети Валентин

сладък купидон
Празникът на влюбените е съвсем близко и вече се усеща трепетното вълнение, насаждано ни от медиите, интернет сайтовете, магазините, хотелите, ресторантите... И макар да не е наш празник, как да устоим на всички тези "атаки"? Кой не иска да се почувства специален и обичан?

Но какъв подарък да изберем?
Най-ценният подарък за Свети Валентин е да бъдеш с човека, когото обичаш. Независимо от това къде точно се намирате, дали в изискан ресторант, елитен клуб, боулинг зала или сте си в къщи, просто да сте си заедно. Пък кой знае, след една такава вечер може да се наложи да посетите офиса на "Звезден Празник", да се запознаем лично, да си поговорим и да започнем подготовката и на вашия голям ден. 

Бонбонки във формата на сърце

В практиката ни като Сватбени Организатори, много често се оказва, че бъдещите младоженци са си предложили именно на 14 февруари. Той е изключително подходящ за предложение за брак, защото какъв по голям подарък от това, да затвърдиш любовта си именно като покажеш на човека до теб, че искаш да прекараш остатъка от живота си с него.

кога да й предложа

Къде да го отпразнуваме?
Както вече казах, мястото не е от значение. Но, за да направите празника по-специален, изберете нещо нетипично. Ако искате да отидете на романтична вечеря, направете го в ресторант, който предлага по-различна кухня от тази, на която сте свикнали. Защо да не посетите Италиански, Испански, Индийски, Корейски или какъвто там се сетите. Така и за двамата ще бъде нещо ново и ще експериментирате заедно.

Вечеря за празника на влюбените

Ако вечеря Ви се вижда прекалено традиционно, а Вие искате да направите нещо заедно, нещо, което не сте правили до сега, то тогава се разтърсете малко повечко в интернет и особено в сайтовете за колективно пазаруване. Там със сигурност ще намерите интересни предложения, което ще допадне и на двамата. Може да изберете спа уикенд на някое усамотено местенце или просто някоя спа процедура, за която отдавна сте мислили като кална или парна баня, някой интересен масаж (примерно с камъни) и т.н.

подарък за любимия човек

А ето и нещо по-екстремно: 
Картинг

романтичен подарък

Пейнтбол
Пейнтбол за Влюбени

Скално Катерене

Подарък за любимия

Стрелба с Пистолет

ваучер за Стрелба с пистолет

а защо не и Полет с Балон

подарък за свети валентин

Няма начин да не си изкарате страхотно!
Е това беше от нас, сега Ви остава да се спрете на някоя от идеите или сами да си измислите такива. Весел Празник на Любовта (и Виното) и много скоро очакваме някои от Вас да ни дойдат на Гости!!!

сърце от розови лисчета

Други статии, които ще Ви бъдат интересни:
1. "Как Да Й Предложите?"
2. "7 Идеи за Подаръчета"
3. "5 Идеи за Оригинални Подаръци"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs