сряда, 25 май 2016 г.

ТОП 6 Съвета "Как да Предложите Брак на Своята Любима"

предложени на брак по залез слънце


"Ще се омъжиш ли за мен?”  

Този изглеждайки на пръв поглед лесен въпрос се оказва всъщност невероятно труден за много мъже. Решението да се Създаде семейство е доста огромна крачка за всяка една двойка, която трябва да бъде внимателно обмислена. Преди да се прибегне до нея, всеки един от двойката трябва да е сигурен в чувствата си и да е убеден, че човекът до него е този, с когото иска да прекара остатъка от живота си.
Много често хората прибързват, отдават се на моментната емоция и изричат неща, в които действителност не са сигурни. Затова ние от Сватбена Агенция Звезден Празник сме решили да Ви помогнем малко във вземането на Важното решение и да Ви покажем какви грешки допускате най-често.

1. РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ТОЧНО ИСКАТ МОМИЧЕТАТА


момиче прави сапунени балони


Една от основните грешки, която допускате момчета е че смятате, че вашите момичета си мечтаят за най-красивото и романтично предложение на света,  след което в небето ще се разпилеят фойерверки, тиха нежна музика ще се носи около вас... О , я се стегнете и оставете тези картини в приказките. Ако вашата любима Ви обича истински и знае, че Вие сте нейният Мъж, то тогава за нея тези лиготии няма да са от значени. Тогава всеки един момент ще е подходящ да прошепнете тихо „Ще се омъжиш ли за мен”? Няма нужда от излишни обяснения в любов. Щом сте й задали Големият Въпрос, то значи я обичате и цените истински.

2. УБЕДЕТЕ СЕ В ЗДРАВИНАТА НА ВРЪЗКАТА СИ


влюбени се държат за ръце


Важно е преди да направите предложение да поговорете с приятелката си за това как си представяте съвместният си живот. Трябва да сте убедени, че тя също иска да бъде ваша жена, че имате еднакви разбирания за брака и че имате донякъде сходни мечти.
Но помнете - Самото предложение трябва да бъде неочаквано за нея!

3. УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ СЕ ПОЗНАВАТЕ ИСТИНСКИ


влюбена двойка на разходка край морето

Ако се познавате от кратко време, примерно един месец, не бързайте с тази важна крачка. Опознаете се добре, изучете характерите си, уверете се, че си пасвате. Разбира се не трябва и да изчаквате прекалено дълго, защото един ден момичето може да се измори от прекалено много опознаване.


4. ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯТ ПРЪСТЕН


годежен пръстен с диамант

Трудна, но не невъзможна задача! Ако не сте убедени, че точно този пръстен, който харесахте в магазина е точния, то може да използвате „Жокера: Помощ от публиката” и да се консултирате с приятелките й. Намерете начин да вземете мярка за пръстена. Не забравяйте, че любимата ви ще го носи през целия си живот и
 той трябва да й харесва и да бъде наистина красив.

За да изберете и най-подходящият Скъпоценен Камък, който да украсява годежният пръстен, вижте статията ни Годежният Пръстен и Скъпоценните Камъни


5. КАК И КЪДЕ ДА Ѝ ПРЕДЛОЖИТЕ? 


предложение за брак на брега на моерто

Както казахме и по-горе мястото и речта не са най-важните неща при предложението за брак. Най-важното е думите да идват от сърцето Ви и да са истински! Това е най-правилното решение на проблема Ви. Не ви трябват заучени и банални фрази, „пищови” и мариачи, за да впечатлите избраницата си. Едно простичко „Обичам те” е много по-въздействащо от всякакви там „екстеншани”. 
А къде точно да направите предложението? На място, на което имате много общи и приятни спомени. Място, което свързвате с Вашата любов. Такова може да е мястото на първата Ви среща, първата целувка, първото признание че се обичате, то може да е дори вкъщи. Важно е просто да сте двамата, да почувствате момента и да го направите! 
Ако сте от Варна и Ви се иска да предложите на своята любима в някой романтичен ресторант може да си харесате такъв от Класацията на "Звезден Празник"ТОП 6 на Най-Романтичните Ресторанти във Варна

6. НЕ Я ПРИТИСКАЙТЕ


сватбена церемония

В първият момент, вашата любима може да не Ви отговори – от изненада, притеснение, огромна радост или може да се чувства несигурна. В този случай й дайте малко време да си помисли. Все пак и тя има това право, Вие колко време го обмисляхте, преди да й предложите! Ако всичко е наред между Вас и внимателно сте спазили „препоръките” ни, тя със сигурност ще каже „Да”!


Е момчета сега всичко е във вашите ръце!
Ние от „Звезден Празник” Ви пожелаваме Успех и До скоро Виждане!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs