петък, 27 март 2015 г.

Сватбените Торти През 2015 Година

новите моди при сватбените торти

Сватбените торти през тази година достигат нови висоти. Красиви, изящни, стилни и предизвикателни, те впечатляват всички със своята визия. Колкото и откачено да звучи, понякога те привличат цялото внимание върху себе си. Сладкарите надминават възможностите си и преобразяват сватбената торта от десерт, в истинско произведение на изкуството.

Затова скъпи булки, внимавайте колко грандиозна сватбена торта ще изберете за своят голям ден, за да не се превърне Тя в център на вниманието :)

ТОРТИ С БЛЯСЪК
Златни, сребърни, с металически блясък, тортите могат да се превърнат в какъвто пожелаете благороден метал. С или без флорални мотиви, нестандартни и уникални по рода си. Как ще разрежете нещо толкова красиво в края на вечерта?

златна сватбена торта с голямо цвете
уникални сватбени торти актуални през 2015
лъскави сватбени торти с флорални мотиви
сватбени торти с цветни мотиви и пера с бялсък

РЪЧНО-ИЗРИСУВАНИ СВАТБЕНИ ТОРТИ
Това е ново течение при сватбените торти, което тепърва ще набира популярност. Вижте невероятните картини, които изрисуват майсторите сладкари и помислете дали да не се спрете именно на такава торта за Вашата сватба.

уникални сватбени торти с изрисувани цветя
красиви сватбени торти ръчно нарисувани
прекрасни идеи за сватбени торти
ръчно-декорирани сватбени торти с рисунки

СВАТБЕНИ ТОРТИ КЪП-КЕЙКОВЕ
Те станаха актуални през изминалата 2014 година и продължават да бъдат едни от най-предпочитаните от младоженците. Те са чудесен и практичен избор и всеки гост си има своя мини сватбена тортичка. 

красиви сватбени торти с кексчета
интересни торти за сватба с отделни кексчета
страхотни сватбени торти
сини и лилави сватбени торти

НЕСТАНДАРТНИ СВАТБЕНИ ТОРТИ
Сватбените торти с различни причудливи форми също набират скорост в света на сватбите. Много красиви, стилни и очарователни, те са перфектен избор за младоженците, които искат сватбата им да е малко по-нестандартна, щура и оригинална.

нестандартни сватбени торти кафези
уникални сватбени торти
нетрадиционни торти за сватба
изящни сватбени торти

СВАТБЕНИ ТОРТИ С ФЛОРАЛНИ МОТИВИ
Тези сватбени торти са изключително красиви. Те са пъстри, елегантни и очарователни. Ефекта, който предизвикват в гостите е наистина "УАУ". За тях не трябват повече думи, вижте ги и се уверете сами, колко са страхотни.

уникално красиви сватбени тортицветни сватбени торти
красиви и нестандартни сватбени торти

 Това са новите тенденции при Сватбените торти. Прекрасни са нали? Кой би повярвал преди няколко години, че ще бъдат предлагани такива произведение на сладкарската индустрия, които ще са достъпни за всички?
Вие кой модел сватбени торти харесахте най-много? Или все още се колебаете? От Сватбена Агенция Звезден Празник, Ви разбираме прекрасно. Те всички са уникално красиви и няма как да се съпоставят една с друга. Всяка притежава свой собствен уникален чар. Най-добре е да обсъдите със сладкаря какво точно искате най-много и как си го представяте. А ако се питате къде може да намерете сладкарница, която да сътвори произведение, не се притеснявайте да се свържете с нас и да потърсите съдействие.

Статии, които ще Ви бъдат интересни:
Цветовите Тенденции при Сватбите за 2015 Година
Тенденциите в Сватбените Рокли през 2015
Вълненията на Една Бъдеща Булка

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs