петък, 30 август 2013 г.

5 Идеи за Оригинални Подаръци



Не знаете какъв подарък да изберете на любимите си хора за Коледа? Изборът наистина е труден. Трябва да се съобразите с куп неща, като естествено няма да успеете с всички. Но въпреки това искате подаръкът да е неповторим, уникален и наистина да допадне на рожденика. Тогава му подарете нещо от сърце, нещо, което сте направили сами. По този начин малкият предмет ще придобие огромна стойност и приятелят Ви със сигурност ще го оцени.
Ето някои иде за подаръци, които с лекота може да изработите:


1. Купа от Листа.
Изглежда изключително, нали? А за изработката й са Ви необходими, разбира се, листа, лепило и овален предмет. Оригинално нали :)

2. Рамка за Снимки.
 Много лесна за изработка, тази рамка се връзва идеално с цялостния интериор на жилището. Нужни са Ви само - стара рамка, канап и дървени щипки. След като я направите, може да сложите различни снимки на Вас и Вашият приятел. Той ще Ви бъде наистина признателен за този подарък, носещ му скъпи спомени, за времето прекарано с Вас.

3. Разноцветни Картини.

Те идеално ще допълнят стаята, в която ги поставите. Уникален подарък, който създава уют у дома.

4. Свещник от Буркан.
Лесно, бързо и ефектно, подарите ли този свещник на вашият приятел, определено няма да сбъркате.

5. Каменно Барбаронче.
Нужни са Ви само боички и частица въображение, за да сътворите един от тези невероятни мъници. :)

Дано идеите да са Ви харесали и да изпробвате някои от тях. А подарите ли ги на правилният човек, той със сигурност ще ги оцени!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs