петък, 8 април 2016 г.

Сватбите на 2015 Година

различни стилове сватби

В началото на Сватбен Сезон 2016, ние от Сватбена Агенция Звезден Празник, решихме да направим обзор на изминалата година. Ще Ви покажем какви бяха миналогодишните тенденции в украсата и в стиловете на сватбените тържества. Надяваме се, че това ще Ви ориентира и ще Ви помогне да изберете какъв тип сватба да бъде Вашата :) 

№1 МОРСКА СВАТБА НА ОТКРИТО

Като морски град, във Варна най-предпочитаната тематика за сватбените тържества е Морската. Тя е винаги актуална, свежа и има много вариации на украсата. За цветните аранжировки могат да бъдат използвани хризантеми, калии, лилиуми, рози и още много други видове цветя. Декорацията най-често се състои от пясък, мидички и дребни камъчета. 
Най-често този тип сватби се провеждат край басейните на летните хотели или в ресторанти с красива открита тераса.

сватба край басейна
Характеристика на Сватбата от снимката:
Младоженци: Атче и Шаки
Дата на Сватбата: 11.07.2015
Място на Сватбеното Тържество: Хотел Бриз 2, местност Свети Никола, град Варна

№2 ПРИКАЗНА СВАТБА

В България се откриха много места, където може да се организира истинска приказна сватба. Като казваме приказна, имаме в предвид - Сватба в средновековен рицарски замък или в Прабългарска крепост. Такива места са Замъкът "Влюбен във Вятъра" в село Равадиново, "Калоянова Крепост" в село Арбанаси, "Замъкът" в село Малък Поровец и Страноприемница "Стара Плиска" в село Плиска. Обстановката на тези места сама по себе си е приказна. Украсата, която използваме при този тип сватби е по-семпла и много изискана. Тя трябва да е един нежен детайл към цялостната картина.

сватба в синьо на открито

Характеристика на Сватбата от снимката:
Младоженци: Атидже и Вежди
Дата на Сватбата: 01.08.2015 г.
Място на Сватбеното Тържество: "Замъкът", село Малък Поровец

№3 СВАТБА В ЧЕРВЕНО И БЯЛО

Червеното никога не излиза от мода. Като символ на любовта и страстта на младоженците, той е един от най-търсените сватбени цветове. Цветните аранжировки са внимателно изработвани, за да допълват перфектно обстановката в залата. Обикновено те се състоят от червени рози и бели хризантеми. 

сватба в Балчик

Характеристика на Сватбата от снимката:
Младоженци: Алисия и Деян
Дата на Сватбата: 04.04.2015 г.
Място на Сватбеното Тържество: "Lighthouse Golf & Spa Resort", град Балчик

№4 ВИНТИДЖ СВАТБА НА ОТКРИТО

Винтидж сватбите набират все по-голяма популярност в България. Те са различни, непретенциозни и много красиви. В повечето случаи винтидж сватбите протичат на открито като масите и столовете са изработени от ковано желязо или от състарено дърво. Цветята, които се избират за този тип сватби са гипсофилите. Те са нежни и подхождат на всичко. Друг тип цветя, които могат да се използват са полските. Единственият проблем е намирането им. Ако сватбата Ви е през лятото няма да имате късмета да намерите красиви свежи цветя. В този случай може да използвате сухи. Те също стоят много красиво на масите и подчертават винтидж стила на сватбата. Относно останалата декорация много подходящо е да се използват буркани вместо вази, декорирани с дантела и канап. 

градинско парти край река

Характеристика на Сватбата от снимката:
Младоженци: Елена и Васил
Дата на Сватбата: 08.08.2015 г.
Място на Сватбеното Тържество: Ресторант "Златен Рог", град Ямбол

№5 СВАТБА В СТИЛ ГРАДИНСКО ПАРТИ

Този тип сватби са много предпочитани от младоженците. При тях се залага повече на семпла украса с нежни цветове. Най-предпочитаните цветове са зеленото и лилавото. Предпочитани места за този тип сватби са по-малките хотелски комплекси с красиви градини. 

сватба на открито

Характеристика на Сватбата от снимката:
Младоженци: Мирослав и Маргарет
Дата на Сватбата: 06.06.2015 г.
Място на Сватбеното Тържество: "Thracian Cliffs Golf And SPA Resort", село Божурец

№6 СВАТБА В КРАЛСКО ЗЛАТНО И ЧЕРВЕНО

Сватбите в кралско златно и червено са много изискани. При тях се набляга на по-обемни цветни аранжировки от червени рози и жълти хризантеми. 

сватба в златни пясъци

Характеристика на Сватбата от снимката:
Младоженци: Веси и Жоро
Дата на Сватбата: 19.09.2015 г.
Място на Сватбеното Тържество: Хотел "Елена", Златни Пясъци

№7 СВАТБА С ОРХИДЕИ

Все повече младоженци избират екзотични цветята за своята сватба. Най-желаните към момента си остават орхидеите, защото са нежни и изключително красиви. Те могат да бъдат в комбинации с хризантеми и като допълнителна щриха, някъде в декорацията да се добавят пеперуди.

сватба в синьо

Характеристика на Сватбата от снимката:
Младоженци: Деси и Милен
Дата на Сватбата: 22.08.2015
Място на Сватбеното Тържество: Хотел "Орхидея", Златни Пясъци

№8 СВАТБА В ПРАСКОВЕНО

Прасковеното е много нежен цвят, който подхожда на почти всички сватбени зали за тържества. То се съчетава перфектно с всички видове цветя и придава топлота и изтънченост на ресторанта. 

сватбена декорация в оранжево

Характеристика на Сватбата от снимката:
Младоженци: Вероника и Николай
Дата на Сватбата: 19.07.2015 г.

Това бяха Осемте основни типа сватби, които ние от Сватбена Агенция Звезден Празник организирахме за нашите младоженци. Коя Сватба Ви хареса най-много?

Вижте Още: 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs