понеделник, 18 май 2015 г.

Само за Мъже - Модни Тенденции 2015 в Сватбеното Облекло

сватбени тенденции за 2015 при костюмите

Днес от Сватбена Агенция "Звезден Празник" решихме, че е крайно време да обърнем малко повечко внимание на младоженеца. Имаме няколко статии посветени на булчинските рокли, тенденциите и новостите при тях и  съвсем не се усетихме, че за облеклото на бъдещият съпруг сме написали една единствена тема. Затова Скъпи Бъдещи Младоженци, настанете се удобно пред монитора и се подгответе да научите какви са последните модни тенденции в сватбеното облекло на мъжа.

1. Винтидж Стилът в Костюма на Младоженеца.
Както знаете всичко старо днес е на мода. Това важи с пълна сила и за сватбените костюми. Не може да отречете, че винтидж облеклото изглежда изключително елегантно и изискано и създава една романтична атмосфера, която обхваща всички наоколо. 

модни тенденции при сватбените костюми

Разбира се в "старият" костюм задължително трябва да има глътка свеж въздух. Няма как да облечете направо костюма от сватбата на дядо си, нали?

2. Цветът в Сватбените Костюми.
Цветовете все повече превземат сватбите. Днес булката не е задължително да бъде с чисто бяла сватбена рокля или с бели обувки. Точно това се отнася и за младоженците. 

цветни костюми на младоженци

Черното постепенно се измества от тъмно-синьото, сивото и кафявото. Все повече бъдещи съпрузи се спират на варианта за цветен костюм с вратовръзка със свеж дизайн.
Тези тенденции се наблюдават най-вече при летните сватби. Но в следващите години, със сигурност ще станат още по-мащабни.

3. Папионка вместо Вратовръзка.
Това не е толкова необичайно, младоженецът да се спре на папионка, но в последно време, папионките набират все по-голяма популярност

тенденции при облеклата на младоженаца

В съчетание с цветни тиранти, костюмът придава един много свеж вид на младоженеца.

4. Небрежен Стил.
Леко разкопчана риза, без вратовръзка или папионка, без сако... Този стил при сватбените костюми позволява на младоженеца да се чувства удобно и съвсем на място. Позволява му да се движи без проблем и най-голямото предимство, не го изпотява

младоженец с костюм в небрежен стил

Всички знаем, че особено през лятото, костюмите са най-големият проблем на младоженците. Топло е, слънцето напича жестоко, а те трябва да стоят с черното сако... С две думи, ако сватбата Ви е през лятото, няма да сбъркате ако се спрете на Небрежният стил костюм.

5. Английски Шик.
Тази тенденция в костюма на младоженеца, придава един наистина Аристократичен Вид, но не Ви го препоръчваме, ако сватбата Ви е през лятото. 

костюми в англикси стил

Тежката вълна, елечето и дебелата риза ще Ви създадат само неприятности и дискомфорт. Но вижте за сватба през късната есен и зимата, той ще бъде перфектният избор.

Това бяха Петте модни тенденции при мъжките костюми през този сватбен сезон. По всяко вероятност, те ще продължат и през следващата година. Надяваме се, че информацията, която Ви дадохме от Сватбена Агенция "Звезден Празник" ще Ви бъде полезна и ще Ви помогне при избора на Вашият Сватбен Костюм! На вас кой вариант Ви хареса най-много?

Статии, които да видите:

1 коментар:

  1. Най-накрая някой да се сети, че има и младоженец на сватбата :)

    ОтговорИзтриване

Blog Dash

Top Blogs