неделя, 3 август 2014 г.

Пеперуди в Стомаха

Всяка начало е трудно! Това правило се отнася с пълна сила и за началото на нова връзка. В голямата си част, това се дължи на не до там доброто познаване на партньорите. Освен ако не сте били приятели, дълго време, преди да престъпите към по-интимни отношения, то няма как със сигурност да знаете какво дразни човека до Вас, какво харесва и какво ненавижда той.

двойка пие вино

Да, първите две седмици, всичко е перфектно, тръпката е голяма, главата Ви е замаяна през целия ден, мислите Ви се реят някъде там в пространството и не чувате какво се говори около Вас. Ту Ви е горещо, ту Ви е студено, в стомахът Ви пърхат безброй гадинки... Чувствате се страхотно с партньора си, смятате, че сте открили сродната си душа... но в един момент нещо се обърква. За да не попадате в този неловък момент, ние от Агенция Звезден Празник, ще Ви дадем няколко съвета. Сами преценете, дали да ги следвате или не.

1. Проведете нормален опознавателен разговор. 

Първа среща

Разкажете малко повече за живота си, за миналото си, какво обичате да правите през свободното си време, къде сте пътували, кои страни искате да посетите... въобще говорете за всичко онова, което Ви определя като личност. Избягвайте непрекъснатите разговори за чувствата Ви, та вие сте още в самото начало на връзката. Много е вероятно, това, което изпитвате към момента да е просто временна еуфория и в последствие, нещата да не стоят точно по този начин, по който сте ги мислили в началото. Не правете планове за бъдещето, единственото, което може да постигнете е да уплашите човека отсреща и повече да не го видите.

2. Задавайте въпроси на новата си половинка.

двойка сред природата

Никой не обича да излиза с някого, който говори само за себе си и се изтъква неперкъснато. Вие не сте такъв тип човек, нали? Затова, задавайте колкото е възможно повече въпроси. Така ще покажете, че се интересувате от мъжа/жената, с когото/която сте излезли и ще покажете, че сте сериозни. Е, разбира се не засягайте безсмислени или прекалено лични теми. Започнете с нещо по-леко и приятно, опознайте се постепенно и ще видите, че нещата ще се наредят от само себе си.

3. Не пресилвайте нещата.

Секс с Половинката

Ако излизате с някого от известно време, но все още не сте имали интимни отношения с него, а смятате, че вече е време, най-голямата грешка, която може да направите е да го притиснете. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО ПРАВЕТЕ, ако искате нещата между Вас да се получат. Просто се отпуснете, дайте на половинката си толкова време, колкото й е необходимо и ако Ви е писано да сте заедно, то и секса няма да закъснее ;)

4. Приобщете новата си любов в своя кръг от приятели.

приятелска среща

Ето това е едно добро начало на всяка връзка. Щом я запознайте с компанията, в която се движите, то това означава, че наистина държите на нея. А и така ще покажете, какъв човек сте в ежедневието си. Избягвайте срещите с бивши гаджета, Ако в момента сте се приготвили, да зададете глупавия въпрос "Ама, защо", то по-добре замълчете. Най-лошото нещо, което може да направите в началото на едни взаимоотношения е да ги преплетете със старите. Да на един по-късен етап, може да го направите, но не и сега. Единственото, което ще направите по този начин, ще бъде да изнервите половинката си. А Вие не искате това, нали?
Срещите със семейството, да, направете го, когато вече сте сигурни, че връзката Ви има бъдеще!

5. Бъдете себе си!

Разговаряща двойка

Не се правете на някого, който не сте. Това е основна грешка, която много хора допускат. Все пак искате човека до Вас да се влюби в истинското Ви Аз, а не в някаква абстракция, която в един момент ще бъде разбита на пух и прах. Покажете истинското си лице и стискайте палци, да Ви харесат такъв какъвто сте, ако ли пък не, да не Ви пука. Не заслужавате да бъдете с някого, който не Ви оценява!

мъж и жена прегръдка

Ето това са нашите 5 съвета. Ако смятате, че ще Ви бъдат от полза, ги приложете. Едно е сигурно, няма да Ви бъдат излишни. 
Успех с Любовта и ако се развие, така както трябва, знаете къде да ни намерите - Сватбена Агенция "Звезден Празник" - Варна!

Статии, които ще Ви допаднат:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs