вторник, 3 септември 2013 г.

Най-Екстремните и Оригинални Сватби, Организирани в България

Ако си мислите, че само в чужбина организират екстремни и интересни сватби, то жестоко се лъжете. Българите не оставаме по-назад, а и напротив, може доти да водим в класацията. Ето някои от най-уникалните сватби, правени някога в България:

5. Да се венчаеш в пещера.

Със сигурност сте чували за Ягодинската пещера. А знаете, ли че там са си казали "Да", над 200 двойки. Церемонията е като от приказка. Идеално осветление, подчертава всеки детайл от пещерата. Уникалната акустика придава някакъв скрит мистицизъм на събитието. Дори през най-топлите летни дни, температурата там не надвишава 6 градуса. За да се стигне до залата за венчавката на младоженците им се налага да вървят около100-200 метра, навътре в пещерата. Усещането е уникално, неповторимо и някак си величествено. Цялото това удоволствие, струва на бъдещото семейство точно 200 лв., но споменът, който остава след това е безценен.


4. Да си кажете "Да" на летището.
Може би Ви се струва нелогично, но точно това направи една млада двойка на пловдивското летище. Ваня Георгиева и Петър Стайков, решили да направят сватбата си незабравима. Ритуалът по откупуването на булката ни бил извършен в дома й, както си му е реда, а в селскостопански самолет Ан-2, зает от музея на авиацията в града. Сватбените покани били във формата на самолетни билети, които символично били чекирани при пристигане на летището. Тържеството се състояло на самият терминал. Интересно нали? Тази сватба със сигурност ще се запомни от гостите.

3. Да встъпиш в брак на Мадарското плато.
Предполагам, че всички знаете какво представлява Мадарското плато. Но знаете ли как се стига до там? По стъпала! Точно така, за да присъстваш на подобна церемония трябва да изкачиш около 100 стръмни, изгладени от времето, неравномерни и изронени каменни стълби. Интересни нали? Но гледката и атмосферата горе си заслужават изкачването. На подобно изпитание, подложи гостите си една екстремна двойка. Едиственият автомобил, който е успял да се добере до горе е една стара Лада, която няма проблем с офроуд маршрутите. Това определено е една екстремна сватба!


2. Сватба под водата.

И като заговорихме за екстремно, няма как да не се отбележи идеята на водолазният клуб в Приморско, която набра много ентусиасти - водолазна сватба. В началото на юни, тази година, там беше открит първият по рода си подводен параклис. Това се случи в местността Крокодилите, а самият параклис е разположен на скала, намираща се на 10 метра под водата. Готовност да участва в церемонията, изяви местният свещеник, Отец Гавраил, който ще венчае мераклиите.


1. Сватба, излязла от филм.
Силви и Михаил Заимови се венчаха сред декора на българската сага, излъчвана по ТВ 7, "Дървото на живота". Всичките им 250 гости бяха облечени в стила на героите от филма. Танците, атмосферата, гостите, всички се вписват идеално в онова отдавна отминало време. Това определено е една от най-запомнящите се сватби, която със сигурност ще сложи началото на една нова ера в Сватбените тържества.


Ако и Вие искате вашият Голям ден да остави незабравим спомен във Вас и Вашите гости, то тогава се свържете с нас Агенция "Звезден празник" и Ви гарантираме, че няма да останете разочаровани!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs