сряда, 12 ноември 2014 г.

Връзка във Facebook

Какво представлява Facebook Връзката? 

интернет връзка

Това е нов вид взаимоотношение между двама души, което се ограничава главно в Интернет пространството и по-точно в социалната мрежа Facebook.

Правила на Facebook Връзката:

Правило 1
Първото нещо, което прави влюбената facebook двойка е да смени статуса си от "необвързан" на "обвързан с...".

facebook статус

Правило 2
Второ - сменя  се профилната снимка и се слага снимка на двамата, същото важи и за снимката на корицата.

влюбена двойка във facebook

Правило 3
Трето - започват се ежеминутни постове от сорта на "Мило, много те обичам...", "С моето прекрасно момче...", "Най-невероятното момиче, не мога да повярвам, че е моя..." и още много подобни статуси, целувки, прегръдки и най-различни емотикони.  

пост във facebook

Правило 4
И нека не забравяме - Четвърто и може би най-важно - в малкото пъти, когато двойката е излязла някъде навън, влюбените трябва да се тагнат във Facebook, че "се чувстват невероятно в компанията на Иван Иванов/Мария Мариева, пият Johnnie Walker (червено) с кола, поклащат се в такт с музиката, правят си двадесетина релфита и се гледат умно, защото нямат общи теми. Упс... това последното, май не го пишат.

да си направиш снимка с любимия човек

Да направим една равносметка - колко такива Facebook Двойки познавате? И колко време продължи голямата им любов? Едва ли повече от месец, максимум два.
Цялата тази показност на взаимоотношенията и  нуждата да се покаже на всички колко много се обичат един друг е нищо повече от нужда да натрият носа на някого. 
Наблюдава се една интереса тенденция, че в повечето такива връзки, поне един от двамата, а може и двамата, скоро е приключил сериозна връзка и със започване на нова такава, показва на старата си любов, че вече не му пука за нея, че е продължил напред и е щастлив.

Facebook раздяла
А дали наистина е така - Не, просто това е начин да се справи с болката от раздялата. 

Затова ние от Агенция Звезден Празник, искаме да дадем един съвет на младите влюбени двойки - Не бъдете прекалено показни! Не е нужно целият свят да разбира за любовта Ви, достатъчно е Вие да се чувствате добре заедно. Не разговаряйте в Социалните мрежи (освен ако не се намирате в различни краища на света), не си споделяйте различни влюбени картинки, а просто излезте на среща, отидете на кино, разходете се в парка. Опознайте се и любовта Ви ще се затвърди истински. 

Сватбено Релфи

И в крайна сметка, ако решите, че искате да бъдете с човека до вас, до края на дните си, Ние сме насреща. Потърсете ни и ние ще Ви помогнем да затвърдите чистата, искрена и истинска любов пред своите близки и приятели!

Статии, които да прочетете:
1. Пеперуди в Стомаха
2. Вечерта, Преди Сватбата
3. Тайните на Успешния Брак

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs