вторник, 23 септември 2014 г.

Перфектното Място за Вашата Винтидж Сватба

гледка от ресторант мидената ферма

Както писахме и в предните статии за винтидж сватбите, те набират все по-голяма популярност. Да, те наистина са много красиви и стилни, но за да блеснат в цялата си прелест, е необходимо и мястото на сватбата, да бъде правилно избрано.

Ресторант дълбока

Затова днес ще Ви представим едно ресторантче, което може и да сте посещавали, а именно "Мидената Ферма", в Дълбока.

Мидената ферма шезлонги

То се намира по пътя към нос Калиакра, и е лесно за откриване, само следвайте табелата :)

маси мидена ферма

Атмосферата тук е именно такава - Винтидж! Като се започне от дървените пейки и маси, покрити с бели покривки, преминем през калдъръмената настилка на земята и се стигне до оградата от ковано желязо, съчетана с парапет от рибарска мрежа.

Ресторант на брега на морето

Менюто е наистина уникално! Главно, то е представено от мидени ястия и риба. Трябва да го съобразите, ако се спрете на този ресторант. 

посетители на ресторанта

Един голям недостатък, така да се нарече е пътят по който се стига до заведението. Той е доста стръмен, а на места асфалта е изронен. Хубавото е че преди него, има изграден паркинг, където може да се оставят автомобилите. 

път до мидената ферма

Само не забравяйте, да предупредите гостенките си да си вземат ниски обувки!

Обстановка Мидена Ферма

Ако тези малки пречки, не Ви притесняват, определено няма да сгрешите, ако изберете Ресторант "Мидената Ферма", за мястото на Своята Винтидж Сватба! Гостите Ви със сигурност ще останат възхитени от невероятната гледка, на залива, от ястията и от цялостната обстановка.

Вижте още:

Източници:


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs