събота, 21 юни 2014 г.

Благодарим, Приятели!

Стотна Статия в Блога

Скъпи приятели, днешната статия ще е по-различна от всички до сега. Тя няма да е информативна, забавна или философска. Днешната Статия ще е благодарствена!

Това е стотната публикация в блога на Агенция "Звезден Празник". Стотната, достигната благодарение на всички вас, които следите това, което качваме. Ако не беше интереса от ваша страна и ние нямаше да имаме стимул да пишем каквото и да било.
Този блог беше започнат като средство, с което да помагаме на бъдещите булки в избора на сватбена рокля, аксесоари, декорации, торти и въобще всичко, от което се сетите, че има нужда на една сватба. Давахме различни съвети и напътствия, за това как да организирате Най-Стахотното Моминско и Най-Незабравимото Лятно Парти. Показахме Ви модните тенденции, навлизащи в сватбения бранш. Въобще опитахме се да бъдем полезни с каквото можем, като всичко това се осланяше на дългогодишният опит на Агенцията.
Постепенно блогът прерасна в нещо по-голямо. Вие започнахте да си пожелавате статии, свързани с дадени теми, а ние естествено Ви ги Осигурихме. И така малко по малко блогът се превърна в част от нашия и от вашия живот.


От Агенция "Звезден Празник" казваме едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички, които ни подкрепяха през тези 11 месеца и които се надяваме да продължавате да ни подкрепят за напред. А ние от наша страна ще се постараем да Ви предоставяме интересни теми, над които да размишлявате, с които да се смеете и забавлявате.

За Пореден път, Благодарим Ви!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs