четвъртък, 26 септември 2013 г.

Сватбената Тема - "С Дъх на Канела и Вкус на Ябълки"

Както Ви обещахме вчера след Чаената церемония, идва ред на Сватбената тема "Ябълки и Канела". Тя е изключително интересна и предизвикателна. Само си представете, ароматът на канела се носи из цялата сватбена зала, апетитните ябълки са разпръснати навсякъде и приканват гостите... Уверете се сами в очарованието на тази наистина добра комбинация:

1. Сватбените покани - изцяло в стила на темата:2. Булчинската рокля - Тя може да бъде по-раздвижена и цветна.3. Булчинският букет - нежен и изчистен, в бяло и зелено.


4. Бутониерата на младоженеца е в стила на букета:


5. Поставката за халките ще Ви удиви наистина, толкова нетипична и различна от всички останали, но се вписва идеално в характера на цялостното събитие. Наистина удивително:6. Кутията за подаръци - прецените сами, кой дизайн Ви допада повече:7. Сватбената украса - тук идва наистина интересната част. Насладете се на невероятната декорация, която екипът на "Звезден празник" и ателие "Сватбени покани Виолет", изработиха за нашите младоженци:

Украса на стените:


Вместо номера на масите за гости, могат да им бъдат дадени имена:


Тейбъл картичките може както да са в същият стил, така и да контрастират, но да си пасват идеално с имената на масите:Цветната аранжировка за масите е изключително стилна и интересна:
Свещи - уникални:


 Цялостна визия на масите за гости:


Цялостен дизайн на Булчинската маса:


И разбира се - подаръчетата за гостите:


8. Блок масата - ако изберете този тип блок маса, със сигурност ще удивите гостите си!9. Сватбената торта - с вкус на ябълка и дъх на канела!


Какво ще кажете? Изключително интересен дизайн, нали? Ако искате и Вашата сватба да придобие този уникален и ароматен стил, се свържете с НАС! Бъдете Звезда на своя празник и оставете на професионалистите да превърнат Вашият голям Ден в нещо наистина Неповторимо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs