сряда, 19 юни 2019 г.

Топ 10 Игри за Моминското Парти

Днес се обръщаме специално към шаферките и кумите и към тяхното основно задължение – ОРГАНИЗИРАНЕТО НА МОМИНСКО ПАРТИ! Всяка булка заслужава да има такова, за да успее да се сбогува с моминския живот както подобава!
Поради тази причина, то трябва да е уникално, неповторимо, незабравимо и още много не-неща...Точно затова, ние сме решили да ударим по едно рамо на Шаферките и да им помогнем при организирането на моминското парти с няколко предложения за игри.

20 ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ЗА МОМИНСКОТО ПАРТИ за 19,90 лв (винтидж серия)

Всяка мома си изтегля по няколко скреч карти с предизвикателства, изтрива ги и трябва безусловно да ги изпълни иначе следва наказание! Картите са общо 20 като всяка една е с уникален дизайн и различно предизвикателство. За подробности и поръчка на играта на цена 19,90 лв, кликнете върху долната снимка:

https://podaracizasvatba.com/shop/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8/

20 ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ЗА МОМИНСКОТО ПАРТИ за 15,90 лв (розова серия)

Втората игра е със същите правила като първата. Разликата е, че тук билетчетата са с еднакъв дизайн и по-палавите карти не са разделени от по-леките. Така момичето няма идея какво точно ще ѝ се падне. Няма две еднакви предизвикателства във ВИНТИДЖ СЕРИЯТА и РОЗОВАТА СЕРИЯ. Втората игра е на цена 15,90 лв. За подробности и поръчка кликнете снимката:
https://podaracizasvatba.com/shop/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8/

1. Куизът „Г-н и Г-жа”
  Това е една от най-популярните игри. За да бъде организирана, първо трябва да помолите младоженеца да попълни въпросник, чиито въпроси се отнасят за него и за връзката му с булката. След това повреме на вечерта на моминското парти, давате същият въпросник и на булката, като тя трябва да предположи какво е казала половинката й.

Ако сте супер организирани, можете да направите видео запис на отговорите на младоженеца, като доказателство за истинността, и/или да проведете Skype – обаждане, с младоженеца и да наблюдавате неговите реакции при всеки отговор на булката.

Ловна игра за моминско парти
      2. „Ловна игра” 
Разделете всички присъстващи на партито на екипи и им дайте лист с неща, които трябва да донесат и да направят до края на вечерта. Това може да са визитка на непознат, слагане на фалшива татуировка,а защо не и нещо по-гадничко...

3. "Облечи булката"
Разделете момичетата на групи и им дайте различни дрехи и аксесоари, с които трябва да облекат булката преди да излезе в града. Само си помислете - колиета, шалове, обеци, ръкавици, пера и т.н. И разбира се, не забравяйте да заснемете визията й, преди да излезете навън!

4. "Игра на спомени"  
Раздайте на всички момичета по едно листче и химикал. След това накарайте всяка една от тях да напише най-сладкия, пиянския, засрамващия и забавния спомене, който имат за булката. След като всички са готови, поставете листчетата в купа и накарайте булката да изчете всяко едно от тях. Целта е тя да познае, кой е написал спомените.

Между другото, ето и едно предложение за аксесоар на партито от нашите приятели Дар Птица - САТЕНЕНИ ЛЕНТИ ОТ 7,90 лв (кликнете снимката за подробности и поръчка):

сатенени парти ленти


5. "Булчинска рокля от тоалетна хартия"
Игри за моминско парти
Това е най-забавната булчинска игра. Разделете се на екипи и се заредете с изобилие от тоалетна хартия. Единият от членовете на отбора е булката, а останалите трябва да създадат мечтаната булчинска рокля от... тоалетна хартия разбира се. Десет минути са достатъчни, за да успеят да се справят всички със задачата. След като изтече времето, всяка "булка" трябва да дефилира и да представи модела, а един от създателите му, трябва да сподели какво ги е вдъхновило, за да го направят :) Булката следва да избере печелившата рокля. И най-важното - НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НАПРАВИТЕ КУПИЩА СНИМКИ!

6. "Той каза/ Тя каза"
Попитайте младоженецът и булката различни интересни въпроси, след което запишете най-интересните отговори. На моминското парти ги изчетете на гостите и ги накарайте да познаят, на кого принадлежат съответните цитати. 


Игра за моминско парти

7. "Кой съм аз?"
Това е игра, подходяща за разчупване на ледовете в началото. Всеки присъстващ на партито, трябва да напише името на някой знаменитост и да го постави на масата, без то да се вижда. Интересно би било да се напише и името на младоженеца. След това всеки си тегли лисче, без да го показва на останалите. Целта е да бъде разпознат всеки, кой е. Като за това се задават 20 въпроса, на които се отговаря с "Да" и "Не".
Ето пример - "Ти мъж ли си", "Известен ли си" и т.н.

8. "Опитай тортата"
Две от шаферките, трябва да направят бюфет с десерти, които да включват най-различни лакомства с най-различни вкусове, като - торти, кексчета, мъфини, желирани бонбони... Една от тях трябва да завърже очите на гостите и да ги заведе до бюфета, където всяко момиче трябва да предположи какво точно е опитала. А и не забравяйте, след всяка хапка, отпивайте по глътка шампанско!


Игри за моминско парти

9. "Никога не съм..."
Тази игра за напиване е много подходяща за "отваряне на приказката". Вариантът на играта Никога Не Съм с 30 скреч карти е на промо цена 20 лв. Изработва се от Дар Птица и е техен авторски продукт. Вижте подробности за играта като кликнете върху снимката:

парти игра за моминско парти с алкохол

Всяко момиче трябва да изтрие скреч картата си и да прочете на глас твърдението. Например "Никога не съм... крала". Който от присъстващите е крал някога, трябва да пие!

10. Оставете всичко на професионалистите
Ако сте прекалено заети или смятате, че няма да успеете да се справите пълноценно със задачата да организиране един щур купон, то може да се обърнете и към нас. Ние от "Звезден празник" с удоволствие ще Ви помогнем и ще организираме едно зашеметяващо парти, което ще Ви разтърси! 

Статии, които ще Ви харесат:
1. "Нови Топ 5 Игри за Моминско Парти"
2. "Моминското Парти на Най-Добрата Ми Приятелка"
3. "Булките и Техните Шаферки"
4. "В търсенето на Перфектната Рокля"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs