вторник, 7 януари 2014 г.

2014 - Годината на Сватбите


Да се избере идеалният сватбен ден е изключително трудна задача. При вземането на решението, който точно ден от 365-те дни в годината да се избере, трябва да се приспаднат и редица външни фактори, които не винаги зависят от младоженците и техните желания.
Поради тези причини, в Китай, двойките се допитват до Гадател, който да им посочи вярната дата - многовековна традиция, запазила се и до днес.



Е ние нямаме подобни гадатели, но астролозите се справят също толкова добре. Според тях, година, в която навлизаме - Годината на Синия Дървен Кон (според китайския календар) е изключително подходяща за сключване на бракове. Това се дължи на динамичният характер на коня. Той ще влезе във владение на 31.01.2014 г., което ще продължи до 18.02.2015 г.
През това време фигурката на кон или подкова, намираща се в дома ни ще привлече много положителни емоции, ще ни донесе успехи и късмет.
Датите, които астролозите определят за благоприятни за сключване на брак през тази година са следните:



Само остава да изберете най-удобната за Вас и да започнете подготовката за голямото събитие. И ако се затрудните при нея, не се притеснявайте да потърсите услугите на Агенция "Звезден Празник"! Ние сме на Ваше разположение :)

Статии, които ще Ви се сторят интересни:
1. Сватбените Рокли на 2014
2. Цветовете на 2014
3. Сватбените Тотри на 2014

2 коментара:

Blog Dash

Top Blogs