петък, 13 декември 2013 г.

Цветовете на 2014 г.

Какво ще бъде актуално през следващата година при сватбите? Кои са цветовете и как те ще се впишат с вашите предпочитания? Първо искам да Ви успокоя, че има за всекиго по Цвят, просто трябва да изберете този, който показва най-пълно вашата същност. Ето от какви гами имате възможност да избирате:


Ще започнем с характерните сватбени цветове, показани по малко по-модерен начин.

Прасковено (може да видите темата "Кристален Блясък") - Цвят, който сам по себе си вече сте се уморили да гледате по сватбените тържества, но съчетан с матово зелено и бледо синьо се превръща в нещо наистина уникално. 
Розово - Ще кажете, какво му е новото на този цвят, розовото си е розово. Но ще Ви отговоря, че в действителност не е точно така, цветът съчетан с лилаво, тъмно синьо и златисто се събужда за нов живот. Този толкова характерен нюанс се преобразява напълно в компанията на тези три цвята. Уверете се сами.
 Морско синьо (погледнете "Морска Сватба") - то просто няма как да бъде изместено някога. Превърнал се в неразделна част от Летните сватби, синият цвят си остава актуален и през новата година. Но хайде нека си го признаем, кой не обича Морето и атмосферата, която цветът създава?
Земните цветове (вижте "Еко Сватба") - те също запазват мястото си в тазгодишната класация. Използвани при теми като Еко Сватба, те набират все по-голяма популярност в сватбената сфера.


 Шоколадово - мммм, един от най-вкусните цветове :) А и изглежда страхотно:
А сега искаме да Ви представим нещо по-специално. Приветствайте Ярките Цветове! Изключително весели и приятни, създаващи много положителни емоции и добро настроение, със сигурност ще се влюбите в тях. (Препоръчваме Ви да погледнете "Бонбони, Бонбони")







Това новите цветови тенденции! Надяваме се да сме Ви били от полза при избора на точният за Вас Цвят! Хубав ден и макар, че е Петък 13, Ние от "Звезден празник" Ви пожелаваме много успешни бизнес-срещи и добро настроение!

2 коментара:

  1. За мен самата подготовка за една сватба е най интересното и вълнуващо с което човек може да се занимава.Много се радвам че ни споделихте тези снимки,толкова са нежни и ефирни всички.Особено малките изрязани сърчица са доста оригинални и някой ден може би ще взема нещо от тук като идеи, благодаря ви.Тортата също трябва да бъде на ниво, гледам едно предаване където правят всякакви тори...уникално е.

    ОтговорИзтриване
  2. Много се радвам, че статията Ви допада! Съгласна съм с Вас, че тортата заема важно място в сватбеното тържество и със сигурност ще проучим какви ще бъдат тенденциите при тях през 2014. Така,че не спирайте да следите блога ни, защото и догодина със сигурност ще има полезни и интересни статийки! Честита Коледа и Весело посрещане на Новата Година :)

    ОтговорИзтриване

Blog Dash

Top Blogs