сряда, 11 май 2016 г.

ТОП 6 на Най-Романтичните Ресторанти във Варна

места за предложение на брак във Варна

Да предложите брак на своята любима е едно от най-важните решения в живота Ви. Щом веднъж го вземете е много важно да решите как и къде да го направите. За да превърнете този момент във вълшебен и вечен спомен, ние от Сватбена Агенция Звезден Празник, решихме да Ви помогнем като Ви запознаем със Шестте най-романтични ресторанта във Варна.
Всеки един от тях притежава уникално романтична атмосфера, която ще Ви предразположи и подготви задаването на Големия Въпрос - "Ще се Омъжиш ли за мен?". Изборът на едно от тези места си има още един плюс, който не бива да се пренебрегва - на Дамата на сърцето Ви ще ѝ е доста по-трудно да каже "Не" ;)

6. БИСТРО "HAPPY HOUSE"

Местоположение: гр. Варна, кв. Левски, ул. "Генерал Георги Попов" 30
тел. за резервации: 0887092774

романтичен ресторант в Левски варна

Ресторантът е прекрасен. Интериорът на заведението е изцяло във Винтидж стил. Обстановката е много приятна. Карате да се почувстваш все едно си вкъщи. Лятната градина не отстъпва по нищо на вътрешността на ресторанта. В нея вместо музика, може да се насладите на успокояващото чуруликане на пойни птички
Менюто на ресторанта не е много богато, но определено е много изискано и вкусно.
Като недостатък, който може да се спомене е обслужването на персонала. Когато ние от Звезден Празник го посетихме, ни посрещна каменното лице на сервитьора. Отношението му беше леко казано пренебрежително и доста неучтиво. Точно поради тази причина, Бистро "Happy Hause", заема шестата позиция в нашата класация.

5. ВИНАРНА "DIWINE"

Местоположение: гр. Варна, ул. "Братя Шкорпил" 2
тел. за резервации: 0878606050
web: DiWine

изискан ресторант винарна във варна

Интериорът на ресторанта е направен така, че да се почувствате във Винарска изба. Разбира се много луксозна и уютна изба :) Тук може спокойно да се усамотите и да се отдадете на романтична вечеря. Няма как да не опитате от прекрасните вина, които предлага ресторанта. Всичко това ще Ви предразположи към кулминацията на вечерта - Предложението за Брак. 
Менюто, което предлагат в DiWine е изключително изискано и определено много вкусно. 
Гарантираме Ви, че бъдещата Ви съпруга ще остане очарована от Винарната и от цялостното обслужване. 

4. РЕСТОРАНТ "VILA ROMA"

Местоположение: гр. Варна, Морската градина, преди Делфинариума
web: Vila Roma

ресторант в морската градина във варна

Разположен в Морската градина на Варна, ресторантът предлага страхотен уют и спокойствие. Гледката, която се разкрива от терасата на Vila Roma е уникална. Интериорът е изключително изискан с елементи, които Ви препращат към древен Рим. 
Менюто е много изискано и определено е подходящо за голямото събитие, което Ви предстои - Годежът. 

3. РЕСТОРАНТ "МУСАЛА"

Местоположение: гр. Варна, ул. "Мусала" 3
тел. за резервации: 0896668992

изискан ресторант във варна за предложение за брак

Това е един от най-изисканите ресторанти във Варна, който е спечелил отличието на БАКХУС за Ресторант на Годината за 2015 година. 
Обстановката в ресторанта е изключително аристократична. Няма как да не се почувствате специални на подобно място. 
Храната, разбира се е отлична. Веднъж посетили ресторант Мусала, определено ще се влюбите в него и ще се връщате тук, за да отпразнувате годишнините от сватбата си. 

2. РЕСТОРАНТ "ВИЛА МАРЦИАНА"

Местоположение: с. Падина, област Варна
тел. за резервации: 0886277366

романтичен ресторант край варна

Вила Марциана е едно уникално място, разположено в тихото и спокойно село Падина, намиращо се на 41 км. от град Варна. Точно затова, ресторантът заема втората позиция в класацията ни. 
Подобно на предходния ресторант, интериорът тук също е строго аристократичен. Напомня Английски стил - с красивите масивни мебели и голямата градина. 
Гарантираме Ви, че ще се влюбите в това място, в спокойствието му и разбира се във великолепните ястия, които предлага. 
Вила Марциана е един прекрасен избор за място за предложение на брак. Половинката Ви ще е омагьосана от цялостната обстановка и определено ще каже своето голямо "ДА". 

1. РЕСТОРАНТ "ВИЛА БУРОВ"

Местоположение: гр. Варна, Морска градина, местност Салтанат 81, Станчова Алея
тел. за резервации: 0898860888

ресторант за предложение за брак варна

Вила Буров е нашият фаворит в класацията на Най-Романтичните Ресторанти във Варна. След почти едногодишен ремонт, къщата, в която се разполага ресторантът е цялостно реставрирана.
Още с влизането си през входната врата, ще бъдете посрещнати от двама сервитьори, които с широки усмивки ще Ви приветстват с "Добре дошли". Един от тях ще Ви съпроводи до масата, а друг, ще Ви донесе менюто и ще Ви препоръча някое от прекрасните им вина.
Интериорът определено ще Ви очарова - старинни мебели и декорации кокетно поставени на точните места, Ви отвеждат в една отминала епоха на лукс и носталгия. Масите са така разположени, че спокойно може да се отдадете на приятен разговор, без да се притеснявате, че от съседната маса надават ухо. 
Ястията в менюто са много изискани и определено ще впечатлят и удовлетворят и най-капризните вкусове.   
Ако искате Вашата любима да се почувства специална и единствена, то Вила Буров е правилното място за Вашето Предложение. 

Това бяха Шестте Най-Романтични Ресторанта във Варна. Изберете този, който най-много се доближава до представата Ви за място за предложение на брак и просто го направете. Няма от какво да се притеснявате, защото след като получите като отговор дългоочакваното "ДА", ние от Сватбена Агенция Звезден Празник сме на среща, за да Ви помогнем с Организирането на една незабравима Сватба! 

Вижте Още:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs