четвъртък, 2 януари 2014 г.

Сватбените Торти на 2014 Година

Сватбената торта е един от най-важните участници в Сватбеното тържество. Тя се нарежда "блатове до рамене" с Булката и Младоженеца. Всички гости изгарят от нетърпение да я видят и да се насладят на изисканата й визия. 
Както всички детайли в Сватбената индустрия, така и при сватбените торти настъпват промени, една мода сменя друга и т.н. 
Вижте Тенденциите за 2014 г. при Сватбените Торти:

Голи Сватбени Торти

гола сватбена торта


красива сватбена тортаинтересна торта за сватба


Сватбени Торти в Ярки Цветове

цветни сватбени тортисватбена торта с ярки цветовеинтересна сватбена торта в различни  цветове

 Сватбени Торти във Форма на Булчинска Рокля

красива сватбена торта с рокляоригинална сватбена торта
нестандартна сватбена тортасимпатична торта за сватба

 Сватбена Торта в Преливащи се Цветове

красива къдрева тортауникална сватбена торта
нетрадиционна сватбена торта
Сватбена торта върку пън на дървоЛилава сватбена торта
интересна торта с цвете
 
Сватбени Кексчета

сладуркса сватбена торталилави къпкейкове за сватба
уникални сватбени кексчета

 Сватбена Торта с Разноцветни Блатове

интересна торта за сватбаинтересни блатове за сватбена торта
интересна сватбена торта с пъстри пеперуди и блатове

Това са Тенденциите при Сватбените Торти за 2014 година. За още интересни модни течения при сватбите тази година, погледнете "Цветовете на 2014".

2 коментара:

  1. Тук предлагате невероятни ори, и на човек ако му трябва за някой важен повод доста трудно ще си избере от цялата тази палитра на цветове и вкусове.Поздравления, пожелаваме ви много успех в начинанието и нека животът ни бъде наистина толкова сладък колкото са тези тори.Една ми направи доста силно впечатлена все едно е като ветрило с тънки листенца.Кава се сватбена торта в преливащи цветове и тази която е в оранжево е униална , определено их си япоръчала за важен повод.Гледам предаване където я правят какви ли не торти и винаги ми е било чудно как закрепят толкова много етажи без да се развали долният, но то си имало тайни трикове.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря много за пожеланията! Радвам се, че нашите статии Ви допадат. Сватбените торти са очарователни и сладкарите, които ги изработват наистина притежават невероятен талант. Пожелвам Ви много успехи и неспирайте да следите блога ни! Ако сте заинтересовани от нещо друго и искате да прочетете нещо повече за него, представено по наистина интересен и стилен начин, не се притеснявайте да го споделите с нас! Ние сме тук именно за това!

      Изтриване

Blog Dash

Top Blogs