петък, 16 август 2013 г.

7 Стъпки, за да Организираш Едно Незабравимо Лятно Парти

Всеки иска да направи най-разбиващия купон и най-запомнящия се рожден ден, на който всеки а се забавлява и искрено да се радва, че е присъствал. Е сега може да го сторите. С тези лесни стъпки, които ще Ви предложим, вашето парти ще се превърне в СЪБИТИЕТО НА ЛЯТОТО!

1. Избери дата!
Това е първото нещо, което трябва да направите. И не се съобразявайте с нито един от поканените, защото никога няма да успеете да угодите на всички. Просто изберете най-подходящият за Вас ден, а хората, които искат да присъстват ще намерят начин да го направят. И без друго за какво са Ви гости, на които трябва да се умолявате, за да бъдат склонни да присъстват.


2. Изберете час!
Часът в който ще започне купонът трябва да е такъв, че да не бъде нито прекалено рано, нито прекалено късно. Идеално би било да го обявите някъде към 15:00 часа, защото естествено докато се съберат всички ще стане 17:00. Просто ни е заложено, когато ни кажат час, ние да пристегнем с минимум час закъснение.


3. Изберете място!
Мястото, което изберете за купона трябва да е такова, че да бъде лесно достъпно за всеки един от гостите. Не го правете в дома си. Прекалено е изтъркано и всеки идва и си сяда на столчето, хванал здраво една чаша, без да стане цяла вечер. По-добре изберете някоя полянка в парка или някой по-спокоен, детствен плаж, където няма много хора и може спокойно да се забавлявате без някой да Ви прави забележки за музиката, силното говорене и смеха.


4. Изберете менюто!
За подобен тип парти не е нужно обилно и разнообразно меню. Бирата, чипса и сандвичите ще свършат същата работа като виното и черният хайвер.


5. Изберете декорацията!
Може би си мислите, че е излишно, но не е. Декорацията придава една завършеност и предразполага гостите. Добре подбраната декорация би Ви спечелила доста авоари и определено ще направи купонът ви неотразим. Това което може да направите за един купон сред природата е да разпръснете балони наоколо - по близките дървета и храсти ;), да сложите някоя друга панделка на подходящи за това места и да не забравим чаените свещи. Чудите се защо са Ви свещи ли? Много просто, когато купонът започне следобед, най-нормалното е да продължи и след като се стъмни, а запалването на свещички би била много оригинална идея, която ще Ви осигури светлина и ще предаде някакво очарование на цялото събитие. А и ще бъде толкова красиво...


6. Изберете гостите ;)
Поканете само хора, които наистина искате да видите и с които се чувствате удобно. Няма смисъл от префърцунени девойчета и момчета, чиито самочувствия се реят високо в небето. Съберете се готина компанийка, която ще се забавлява на 100%.

7. Изберете Музиката!
За едно събитие, музиката може би е най-важният фактор за повдигане на настроението. Каква музика би подхождала тук ли? R&B?  Хаос? Рок? Денс? Или може би поп фолк? А защо не всички изброени стилове, но изсвирени на живо? Ще попитате как ли? Със сигурност имате приятел, който свири на китара. Помолете го да я донесе и да ви посвири малко. Това със сигурност ще впечатли гостите Ви и ще направи обстановката много приятна.


Това са седемте лесни стъпки, които трябва да изпълните за да направите едно ЗВЕЗДНО СЪБИТИЕ! А ако желаете да бъде наистина неповторимо, уникално и зашеметяващо, свържете се с нас и Ви гарантираме, че няма да останете разочаровани! Ето тук може да разгледате малка част от това, което сме организирали.

1 коментар:

Blog Dash

Top Blogs