понеделник, 7 април 2014 г.

Как да се Облечем за Следващата Сватба

Тази статия е по желание на една от нашите читателки. Надявам се да Ви хареса и да Ви помогне при избора на тоалет за следващата сватба, на която сте поканени.

Какъв тоалет да изберете за сватбата на свой близък приятел, роднина, познат или познат на вашата половинка? Въпрос, затруднил много дами, чиито отговор може да бъде винаги коренно различен. Аз също съм изпадала в подобна ситуация, в която се чудя, коя рокля да сложа? Не е ли много предизвикателен този тоалет? Какво ще кажат другите гости...


В момента на мода са изключително късите, прилепнали по тялото рокли, които едвам прикриват формите на своите притежателки. Един съвет, избягвайте ги! Точно този тип тоалет не е никак подходящ за сватбено тържество, било то на сестра Ви, брат Ви, братовчедката, най-добрата приятелка или напълно непознат... С него едно, че няма да Ви е удобно цяла вечер, друго, че ако решите да изтропате едно хоро, то роклята ще Ви се качи до пъпа, а да не говорим за одумването. Спестете си неприятностите и изберете нещо по-удобно и елегантно.


Ако сватбата е на ваш, много близък човек може да си позволите малко по-официална рокля, с която да изпъквате и да заявявате своята позиция :) Изберете нещо стилно, което да привлича погледите и да подтиква всички да клатят одобрително глава. Съобразете и прическата си с това. Но внимавайте да не прекрачите онази тънка граница между приятното за окото и кича!


При положение, че се женят ваши познати, с които не сте особено близки или пък хора, които Вие не познавате (познати на половинката), то тогава изберете семпъл тоалет, с който да не се набивате изключително много на очи, но все пак да Ви забелязват.



 Това са съветите, които мога да Ви дам и които Вие може да решите да спазвате или не. Приятно забавление докато пазарувате и не забравяйте - Най-Важното е Вие да Се Чувствате Добре в Тоалета, Който Сте Избрали!!!

Други, статии, които ще Ви бъдат интересни:

1. "В Търсенето на Перфектната Рокля"
2. "Сезонът на Зимните Партита"
3. "Винтидж Стила При Булчинските Рокли"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs