петък, 7 март 2014 г.

5 Лесни Идеи за Освежаване на Дома

Искате ли да освежите дома си, без да влагате почти каквито и да било средства? Аз определено съм с две вдигнати ръце за тази идея. Затова се разрових в интернет и попаднах на няколко много интересни идеи. Надявам се Вие също да ги харесате и да се осмелите да опитате някои от тях!

1. Разноцветни Възглавници. Защо вместо да търсите по магазините разноцветни възглавнички, които само заради дамаската си ще бъдат на двойна цена, сами не си направите такива? Не се плашете не е никак трудно. Трябват ни обикновени възглавнички (някои стари, които сте забутали в гардероба или защо да не си вземете такива от някой магазин "Втора ръка".), някоя стара покривка, дреха или за каквото друго се сетите и което ви харесва като цвят и шарки; ножица, игла и конец. И каква е идеята? И какво правим от тук? Ами изработваме си калъфка! Мерим, кроим, режем, зашиваме и... Готово!

 Източник: At Home With K



2. Декорация от Стари Книги. Защо старите ни книги да хващат прах на някой рафт като може те самите да се превърнат в такъв? За целта са ни необходими, разбира се книги, метален държач за стена и винтове. И вижте какво се получава. Уникално! Без каквито и да е усилия!

 Източник: 25 Innovative Ideas for Everyday Objects


3. Вази от Буркани. Чудите се за какво са Ви тези стари буркани, които само заемат място в шкафа, ами ето вижте. Кой да предположи, че от тях ще излязат толкова оригинални и стилни декорации за дома?

 Източник: 22 Awesome DIY Home Decor Ideas

4. Освежаване на Старата Лампа. Искало Ви се е да изхвърлите онази стара грозна лампа, която по никакъв начин не се вписва с вашия стил, но нещо все Ви спира да го направите? Е вече не е нужно да се борите със себе си и с останалите членове от семейството. Единственото, което трябва да направите е да вземете разноцветни копчета и лепило и да направите ето това:

 Източник: Postris

5. Килимче от Стари Тениски. Оригинално и изключително забавно за изработка. А не стои ли прекрасно?

Източник: 20 Cheap and Affordable DIY Home Decor Ideas


И както са казали хората "Всичко старо излиза на мода"! Така и в дома всяка една стара и на пръв поглед ненужна вещ може да се прероди за нов живот. Единственото, което Ви е нужно е малко въображение и сръчност. Приятно забавление!

Статии, които ще Ви бъдат Интересни:
1. "Направи си сам Сватбени Покани"
2. "7 Идеи за Подаръчета"
3. "5 Идеи за Оригинални Подаръци"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs