сряда, 7 август 2013 г.

Модни тенденции в сватбените облекла

Стилната Дантела

Тенденциите в модата се променят ежеминутно. Докато нещо е станало модерно, то след ден вече може да се е превърнало в най-нежеланото облекло. Тоалетите придобиват по-екстравагантни форми, облеклата на дамите и господата често се взаимстват помежду си.Така се случва и в модата при сватбените облекла. Но един детайл, винаги остава актуален и придава огромна изтънченост на дамското облекло – ДАНТЕЛАТА.През този сезон дантелите се завръщат с пълна сила, не само като част от сватбения тоалет, а като пълноправни участници в сватбеното тържество. Като се започне от рокля, изработена изцяло от дантела, дантелено обувки и дантелени мотиви в детайлите. 



 



 Чаровното Розово

Като цвят на чистотата и романтиката, розовото неизменно присъства в сватбените тържества. То заема почти толкова силна позиция, колкото и самото вездесъщо бяло, защото розовото е нежен акцент, ненатрапчива емоция, желание за вълшебство.
През тази година, обаче розовият цвят показва ново лице – облечено в пера и съчетано с черни акценти, розовото налага характер. С две думи – класическото черно-бяло се трансформира в черно-розово.

 
 Предизвикателното Лилаво

Лилавият цвят олицетворява лукса, кралската принадлежност и изтънчеността от една страна, от друга символизира женствеността и романтиката. Със сигурност модата успява добре да овладее двата полюса на този цвят, като се възползва от това, че лилавото е рядко срещано сред природата и определено привлича внимание. През този сезон жените разцъфват в лилаво. Рокли, аксесоари, бижута – всичко е в нюансите на лилавото и виолетовото, а изборът е строго индивидуален. Сватбената рокля в лилаво е мечтание.

А вие какво мислите за тези тенденции? Съгласни ли сте с навлизането на тези донякъде нестандартни детайли в сватбеното облекло?

Ние Ви каним да погледнете тоалетите и на нашите младоженки, за да прецените кой стил Ви допада повече – класическият или „екстравагантният”.

2 коментара:

  1. Много добре изглеждат всички модели, но нещо за мъжката сватбена мода няма ли да сложите? Предполагам, че освен мен има и много други мъже, които не знаят как точно трябва да се облекат за сватбата си.

    ОтговорИзтриване
  2. Това ще бъде следващата ни статия. Още утре ще имате възможността да разберете какви са тенденциите при мъжката мода.

    ОтговорИзтриване

Blog Dash

Top Blogs