понеделник, 24 февруари 2014 г.

Моминското Парти на Най-Добрата Mи Приятелка

Приятели Завинаги

Здравейте бъдещи шаферки, куми, а защо не и булки! Щом сте тук и четете тази статия, то значи имате нужда от идеи за организацията на най-страхотното моминско парти. 
Нека да позная, булката е една от най-близките Ви приятелки и Вие искате да я изпратите по начин, който никога няма да забрави. Бих казала, че напълно Ви разбирам. 


Приятелки

И на мен скоро ми предстои организирането именно на едно такова събитие, за една моя дружка, на която много държа. И аз като Вас искам да направя нещо грандиозно и как смятам да стане това ли, ето по този начин: 

Първо: Уверете се, че напълно познавате своята приятелка, знаете какво тя харесва, знаете какво я разсмива и какво би я направило щастлива. Един мъничък съвет от мен, не е нужно да започвате вечерта в някой тъмен бар. По подходящо би било да се съберете в дома на булката, на приятелка или в  хотелската стая, в която сте отседнали (в случай, че сватбата е в друг град, вие би трябвало да останете на хотел). Разбира се, трябва да сте се заредили с алкохол, сладки и снакс ;) При нас имаше традиция някога да се събираме след обяда, да си клюкарстваме на поразия, да се смеем и да си припомняме неудобни, нелепи и изключително забавни истории.

Моминското на Най-добрата ми Приятелка

Мисля, че нещо такова ще е доста подходящо за начало. По някое време пуснете любими стари песни, на които имате щури спомени и които Ви връщат години назад, в студентския или училищния живот. Време е за грима - гримирайте се една друга, както сметнете за добре, изберете си заедно тоалети и си направете косите. Целият този процес е едно забавно преживяване наситено с положителни емоции и веселие. Между временно може да играете на някои интересни Игри за Моминско Парти

Гримиране за Моминско Парти

Второ: Направете нещо неочаквано за Вашата приятелка, нещо, за което сте говорили преди, но приятелката Ви си е мислила, че никога няма да посмеете - например Викнете Стриптизьор ;) Със сигурност първоначално, бъдещата булка ще се стъписа, но след това... ще останете доволни от резултата. Няма само мъжете да се забавляват я и Вие имате това право. 

Стриптизьор за Моминско Парти

Трето: След като сте изгледали "шоу програмата" е време да се развихрите по местните клубове, все пак нали именно това е целта на моминското парти, да се сбогуваш с този живот, то тогава трябва да се направи подобаващо. Щурейте, забавлявайте се и създайте един от най-незабравимите си моменти! 

Дами на бара

Скъпи булки, които четете това, позволете на Вашите приятелки да Ви спретнат това Моминско парти, не се съпротивлявайте на идеите им. Не мислете, какво ще каже Бъдещият Ви съпруг, защото това си е Вашата вечер, не неговата! 

Танци с Приятели

Весела подготовка, приятно лудеене и много усмихнат празник!!!

Статии, които ще Ви бъдат интересни:
1. Топ 10 Игри за Моминско Парти
2. Булките и Техните Шаферки
3. Нови Топ 5 Игри за Моминско Парти

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs