неделя, 17 август 2014 г.

Очарованието на Първия Сватбен Танц

Първият сватбен танц... Е бъдещи младоженци, притеснявате ли се от мисълта, че трябва да излезете пред всички роднини и приятели и покажете танцувалните си способности?


Да, ние от Агенция Звезден Празник, знаем че това е един доста напрегнат момент за повечето младоженци и особено за мъжката половина, не се обиждайте момчета.
 Притеснявате се от това как ще се представите, от това дали изборът на песен за първият Ви танц като семейство е уместен и т.н.

Сватбен Танц

Някои избират песен, която свързват със запознанството си един с друг, с първата целувка..., което може би е най-добрият вариант. Точно на такава песен, Вие ще се чувствате комфортно и ще бъдете сигурни в това, което правите.
Но има и много двойки, които нямат никаква идея каква песен да изберат.

Младоженци

В последно време, стана много модерно, младоженците да ходят на сватбен хореограф, който да им избере музиката и да им направи танца. Ние сме съгласни, че пада голяма веселба, но не е ли по-добре, този първи миг, от вашия нов живот, да бъде някак по-истински и по-близък до вашата същност?

Младоженци Танц

За да Ви помогнем при избора на песен за първият сватбен танц, ще Ви представим четири типа двойки и песните, които им подхождат най-много. Четете внимателно и вижте към кой тип спадате.

1.  Класиците.
За тях първият сватбен танц е "сериозна работа". Чрез него, те се стремят да демонстрират пред своите гости, грация и добър вкус. Те не поемат "рискове" и се придържат към традиционните мелодии.
Идеалната песен за Класиците би била:


2. Веселяците.
Те обичат забавлението, шегите и закачките. Точно затова и първият им сватбен танц трябва да е точно такъв.
Перфектната песен за тях би била: 


3. Романтиците.
Те са страстни и изключително сантиментални. Помнят всеки момент от връзката си и имат няколко любими песни, които свързват с нея.
На тях им приляга песен като тази:
 

4. Бунтарите:
Те не се придържат към "правилата". Стремят се към това да бъдат различни и запомнящи се. Точно това, те трябва да пресъздадат и в сватбеният си танц. Чудесен избор за тях би бил Aerosmith:



Е, успяхте ли да се познаете в някоя от описаните двойки? От "Звезден Празник" се надяваме, че сме Ви били от полза. Пожелаваме Ви да си изберете най-готината песен за първият си сватбен танц, която Ви описва най-точно като личности!

Източници:
Статии, които ще Ви бъдат интересни:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs