четвъртък, 27 февруари 2014 г.

Тоалетът на Шаферките

Все повече булки решават в сватбения си ден да бъдат съпроводени от най-близките си приятелки. Освен малките сладки шаферчета с бухнали бели роклички, на сватбените тържества вече може да се забележат и изключително красиви и сексапилни шаферки или пък другата крайност - потресаващо странно изглеждащи дами.


Именно на тази тема ще е посветена днешната статия - Какъв тоалет да изберем за шаферките? Искате ли като разглеждате сватбените снимки и да попаднете на нещо подобно?


Ако ли не, то вслушайте се в нашите три прости съвета, с които Ви гарантираме, че поне момента на търсене на шаферски рокли ще бъде лишен дори от капка напрежение (:

1. Обсъдете своите идеи с приятелките си! Щом сте харесали една рокля, не може директно да поръчате да Ви ушият, примерно 6 от този тип. Първото нещо, което трябва да направите е да се консултирате с бъдещите шаферки. Все пак те ще са тези, които цяла вечер ще се червят от срам, ако избраната от Вас рокля изглежда нелепо.


2. Разходете се по магазините! Трябва да вземете в предвид, че Вашите приятелки не са "правени в калъп", ако мога така да се изразя, т.е. имат различни форми на тялото. А както предполагам знаете, не всяка рокля стои по един и същи начин на всеки. Затова, хванете един ден всички кандидатки и ги изведете по магазините.


3. Вслушайте се в мнението им! Това е много важна част от избора. При нужда дори направете компромис. Ако повечето си харесат един тип рокля, но на някои, тя изобщо не им допада, позволете им да си изберат друг модел, който да бъде ушит в същия цвят, а защо не и в различен. Така, няма да има сърдите, а цялостната концепция се запазва... донякъде :)


Пожелавам Ви успех при избора и весело прекарване по магазините!



Статии, които ще Ви бъдат интересни:
1. "Моминското Парти на Най-Добрата Ми Приятелка"
2. "Булките и Техните Шаферки"
3. "В Търсенето на Перфектната Рокля"
4. "Топ 10 Игри за Моминско Парти"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs