четвъртък, 20 февруари 2014 г.

Романтика на Брега на Морето



Да се ожениш на морският бряг е едно прекрасно изживяване, което много двойки избират да споделят със своите близки и приятели. Да усетиш пясъка под краката си, да чуваш шума от разбиващите се вълни и виковете на гларусите, прави момента вълшебен. 


В своят дългогодишен опит, Агенция„Звезден Празник” е организирала безброй морски сватби, като всяка една от тях е била уникална и звездна. Милена Петкова, управител на агенцията, разказа за едни от най-запомнящите се моменти от летните сватби и ни върна в топлите, слънчеви дни от изминалата година. От разговора с нея стана ясно, че младоженците стават все по-дръзки и изпитват желание да експериментират и изненадват своите гости. 
На едно от Сватбените тържества, младото семейство избрало сватбената им фотосесия да бъде на яхта в морето. След края на снимките, те заедно с кумовете, фотографа и оператора трябвало да се качат на водно колело и с него да стигнат до сватбата си. Оказало се, че кумът не желае да изпита подобен адреналин и се наложило кумовете да се върнат до пристанището и от там да стигнат до съответното място. 

На друга Сватба, младоженците пристигнали също по море, но този път с моторница. Нито един от гостите не очаквал това грандиозно появяване, което се получило изключително интересно. Сватбената моторна лодка си имала дори регистрационнен номер, или по-скоро име – „Бубето и Бубка”. 

Друга тенденция, която се наблюдава в последно време са шаферските роли, които булките отреждат за свои близки приятелки. До скоро подобен вид сватби се наблюдаваха само по филмите, но тази традиция навлиза все повече и при нас. Разбира се на морска сватба като на морска сватба, всички шаферки са облечени с рокли в един и същ нюанс на синьото, като модела не винаги е необходимо да бъде един и същ. 

Морето винаги е привличало влюбените двойки. То вдъхва огромно спокойствие, чувство за безкрайност и връща назад във времето, в най-безгрижните и изпълнени с детски смях и игри време. Може би затова те избират именно морският бряг да се врекат един на друг, за да може любовта им да се запази във времето, чиста и непокътната, каквото е в сватбения им ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs