понеделник, 18 ноември 2013 г.

Уникални Коледни Идеи

Със застудяването на времето и наближаването на най-празничният месец в годината - Декември, коледното настроение бавно започна да си проправя път. То достигна и до нас и поради тази причина, днес сме решили да Ви покажем няколко изключително интересни и лесни Коледни идеи.

Свещ с коледно настроение
Нужни са Ви само свещ, пръчици канела и връв. Бързо, лесно и оригинално, не мислите ли?

направи си сам коледна свещ



Уникална Коледна играчка
Нужни са Ви цветна хартия, лепило и връвчица. Невероятно нали?

коледна декорация от хартия

Коледен Венец
С него ще си поиграете малко повече, но ще се уверите, че съвсем не е трудно да го изработите. Материалите, с които трябва да се сдобиете са обръч от стиропор, сатенени ленти, мъниста, игла и конец. Просто следвайте инструкциите, удовлетворението от резултата е гарантирано!

коледна украса за врата

Заснежена Коледна Къщичка
Ако сега си казахте, "Край, това вече е невъзможно да се направи", много грешите. вземете един пакет обикновени бисквити, направете глазура със захар и белтъци, пригответе си остър нож и започнете "строежа". Ще се изненадате от това колко здрава и непоклатима ще стане къщата. След като я изградите , изсипете върху покрива останалата глазура, за да създадете Снега. По желание може да я украсите с разноцветни лакомства.

бисквитена къща за коледа
Снежни лакомства
Ако вече сте се проявили като архитекти, това ще Ви се стори като детска игра, но също толкова интересна и забавна. Вземете един пакет слепени бисквитки, сложете една дълга дървена клечка (шишче за месо), потопете бисквитките в глазурата (захар с белтъци), след това украсете с дребни бонбонки (тип перлички) и вашите снежни лакомства са готови!

коледни лакомства
Коледни Балеринки
Изработете сами най-сладката Коледна играчка. Да, това, което виждате по долу на снимката е истина. Вземете една дървена щипка, малко памук и Абра Кадабра, имате си малка и нежна Балеринка!
 
коледна играчка за елха от щипка

Нежна Коледна Украса
За да изработите тази уникална коледна играчка са Ви необходими разбира се Коледна играчка, дантела, боя и сатенени панделки. Трябва просто да следвате инструкциите по-долу и гарантирано ще имате една уникална коледна украса!

красива коледна играчка с дантела

Малка Коледна Елхичка
Нужни са Ви само зелени найлонови пликчета, карфици, коркова тапа и ножици. 

елха от найлонова торбичка и коркова тапа

Заснежено Преспапие
Мислели ли сте си някога, че ще имате възможността сами да изработите нещо подобно? Колкото и да не Ви се вярва, това е лесно и крайният резултат е много атрактивен.
Необходими са Ви малка елхичка и снежно човече (може да ги намерите във всеки един китайски магазин по това време на годината), буркан и "сняг" (стиропор, пухчета или каквото друго решите).
красива снежна топка от буркан

Надяваме се да са Ви харесали нашите Коледни предложения. Пожелаваме Ви да се забавлявате истински при тяхната изработка, а резултатите да са наистина уникални!

2 коментара:

  1. Страхотна статия! Балерината от щипки за пране ми е любима :)

    ОтговорИзтриване
  2. Да,и на мен балеринката ми е любима,но щипката, която е не разглобена е различна от другата с която е направена балеринката.Лично аз не съм виждала от този вид.☹️

    ОтговорИзтриване

Blog Dash

Top Blogs