понеделник, 18 ноември 2013 г.

Празнична Оферта



Зимата е сезон, заслужаващ истинско възхищение. Той не прилича на нито един от останалите. Има си свой неповторим характер, който му придава цялата тази приказност.  Замисляли ли сте се някога за сватба през зимата? Ще отвърнете, че е много студено, мрачно, мокро... Но сега си представете това - навън нежно падат снежинките и всичко наоколо побелява. Дърветата са снежно бели, почти кристални. Вдишайки дълбоко зимният въздух, долавяте онзи аромат на дим от комините, който Ви придава едно приятно чувство, стигайки почти до вълнение.




А сега си представете и това - вътре при вас, пращи запаленият в камината огън. Топлината Ви обгръща като нежен воал. Прозорците са запотени и придават някаква приказна романтика на цялата обстановка. Залата за сватбеното Ви тържество е украсена с борови иглички, лампички и свещи. Всичко е толкова красиво и вълшебно. Какво мислите, няма ли това да е идеалният ден за Вашата сватба? Виното ще се лее наоколо, музиката ще звучи силно, емоциите ще са на макс, а когато решите да излезете навън, всичко около вас ще е покрито със снежно бяла пелена. Студеният въздух ще зачерви лицето Ви, но това ще придаде още повече чар на събитието. 



Позволете ни да превърнем това в реалност и няма да останете разочаровани, а за Вашата сватба ще се говори дълго след това! Осмелете се и няма да съжалявате дори за секунда, че сте избрали този зимен ден, за да се вречете един на друг!

Само сега, специално за всички влюбени, който желаят да сключат брак през зимните месеци, ние от „Звезден празник” имаме невероятно предложение за Вас! Обадете ни се сега и ще Ви направим 20% отстъпка от цената на сватбената организация!
Нека заедно да извървим заснеженият път От мечтите за Вашата сватба до сватбата на Вашите мечти!
Бъдете Звезди на Своя празник! Ние сме с вас, за да Ви помогнем да заблестите още по-ярко.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs