понеделник, 21 октомври 2013 г.

Незабравимият Детски Рожден Ден


Както всеки родител и Вие искате да подарите на детето си, най-красивия и вълшебен рожден ден. Искате, то да се чувства специално в този ден и да се забавлява с приятелите си. Затова му правите най-хубавата торта, обличате го в най-яките дрешки, подреждате масите по най-стилния начин. Давате всичко от себе си и се надявате, усмивката му да не слиза от лицето. За да бъде този ден още по-прекрасен, ние от Звезден празник, ще Ви предложим няколко дребни детайла, които да прибавите към партито.







1. Изберете тема на рождения ден. Тя зависи от предпочитанията на детето и от това, какво харесва то, кое е любимото му филмче, книжка, играчка и т.н. Това ще направи атмосферата още по-празнична.






2. Осигурете забавления - различни, забавни игри като Twister, Монополи, Не се сърди човече, пукане на балони, хващане на сладки с уста..., подберете подходяща музика, на която децата да танцуват и заредете плейъра с любими анимационни филчета, които да гледат в почивките. :)

3. Наемете аниматор - той определено ще зарадва децата. Облечен като клоун или някой популярен образ, той ще забавлява децата, а и ще Ви осигури малко почивка и за Вас.


Надявам се тези три малки съвета да Ви помогнат в Организацията на Най-Якия Рожден Ден! Весело празнуване и безброй усмивки!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs