петък, 13 септември 2013 г.

Зимна Приказка




Лятото е сезонът на сватбите! Кой не би искал да каже заветното "Да" на своя любим, на брега на морето, където морският бриз леко развява косите Ви и соленият аромат на водата се носи наоколо. Гостите са седнали на специални столчета разположени на пясъка, чуват се  гларусите, прелитащи високо в небето... Ах, наистина звучи добре! Идеалната сватбена церемония!
А замисляли ли сте се някога за сватба през зимата?



Ще отвърнете, че е много студено, мрачно, мокро... Но сега си представете това - навън нежно падат снежинките и всичко наоколо побелява. Дърветата са снежно бели, почти кристални. Вдишайки дълбоко зимният въздух, долавяте онзи аромат на дим от комините, който Ви придава едно приятно чувство, стигайки почти до вълнение.
А сега си представете и това - вътре при вас, пращи запаленият в камината огън. Топлината Ви обгръща като нежен воал. Прозорците са запотени и придават някаква приказна романтика на цялата обстановка. Залата за сватбеното Ви тържество е украсена с борови иглички, лампички и свещи. Всичко е толкова красиво и вълшебно. Какво мислите, няма ли това да е идеалният ден за Вашата сватба? Виното ще се лее наоколо, музиката ще звучи силно, емоциите ще са на макс, а когато решите да излезете навън, всичко около вас ще е покрито със снежно бяла пелена. Студеният въздух ще зачерви лицето Ви, но това ще придаде още повече чар на събитието. Всичко това ще се превърне в една Зимна Приказка, а Вие, скъпи влюбени ще бъдете Принцът и Принцесата в нея!




Позволете ни да превърнем това в реалност и няма да останете разочаровани, а за Вашата сватба ще се говори дълго след това! Осмелете се и няма да съжалявате дори за секунда, че сте избрали този зимен ден, за да се вречете един на друг!
Направете голямата крачка и позволете на "Звезден празник" да извърви с Вас пътят към олтара!


2 коментара:

  1. Това ми напомня на сватбата на Фиийби и Майк от Приятели :) Много романтично изглежда една такава зимна сватба!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасно е! Радвам се, че го оценявате!

    ОтговорИзтриване

Blog Dash

Top Blogs