петък, 23 август 2013 г.

В търсенето на перфектната Рокля...

Най-накрая сте получили покана за най-горещото парти на сезона или имате специален повод и искате да го отразите подобаващо, но няма какво да облечете? Време е да излезете на пазар. Затова хващайте най-добрата си приятелка и започвайте шеметната обиколка.
Откриването на идеалната парти рокличка може да се превърне в много стресиращо и неприятно занимание. Особено когато в магазините са изложени едни и същи еднотипни модели. Колко от вас са си купували рокля, която после не харесват? Аз открито мога да заявя, че съм го правила. Но вече не! Не бива да се примиряваме и да си хвърляме парите на вятъра. Колкото и безнадеждно да Ви изглежда положението, знайте, че там някъде Ви чака най-разкошната, сладка, предизвикателна, сексапилна и уникална рокля, която ще направи вечерта Ви незабравима.
Ето и няколко съвета, които могат да Ви послужат при вземане на тежкото решение, коя точно да е Тя:



1. Преценете случая!
Колко официално е събитието, което ще посетите? Ако сте поканени на елитна вечеря, трябва да избягвате изрязаните рокли и да наблегнете на по-изискани тоалети, което показват едновременно всичко и нищо. За по-неформални партита, може да изберете тоалет, който показва малко повечко плът, но все пак трябва да бъде избран с вкус. Роклята, която ще подхожда в двата случая е коктейлна рокля, в малко по-косервативен стил.







2. Изберете перфектният цвят!
Преценете кой цвят Ви отива най-много. Ако не сте сигурни може да попитате семейството и приятелите си. А и в Интернет има много модни сайтове, които могат да определят какво ще ви отива, в зависимост от тена на кожата и цвета на очите Ви. Например ако сте с тъмна кожа, очи и коса, перлените цветове ще Ви стоят невероятно. Кралско синьо или синьо-зелени тонове ще подхождат на дамите, чиито очи притежават синкави отенъци. А тези с розова кожа, изглеждат възхитително в прасковено.




3. Не обръщайте внимание на последните модни тенденции!
Факт е, че не всеки може да следва модните течения, защото това, че на някого, дадена рокля му стои уникално, не означава, че като я облечете Вие, ще изглеждаш по същия начин. Това как изглеждате в една дреха, зависи от формата на тялото Ви и за това най-важното е да изберете нещо, което Ви подхожда на Вас, а не на онази "манекенка", която видяхте по телевизията. За да изглеждате добре с новата се парти рокличка, преди да я купите, се уверете, че се чувствате добре в нея. Това е може би най-важното условие, защото ако вие сте себе си с нея, това ще бъде забелязано и от останалите гости на купона. А кой знае, там може да има някой, който да Ви заинтригува.



Приятно пазаруване дами и не забравяйте най-важното от всичко - БЪДЕТЕ ЗВЕЗДНИ!

1 коментар:

  1. Супер полезно! За всеки повод си купувам рокля и резултата е - поне 5 еднотипни черни рокли!

    ОтговорИзтриване

Blog Dash

Top Blogs